Λαχταριστά Αυγουλάκια!

8 Ιουλίου 2016

Τα γεμιστά αυγά είναι μία πολύ εύκολη συνταγή που ενθουσιάζει του μικρούς και μεγάλους φίλους μας. Συνήθως το φτιάχνουμε με τα Πασχαλινά αυγά που έχουν περισσέψει αλλά είναι τόσο γευστικά, που αν τα δοκιμάσετε θα τα φτιάχνετε όλο τον χρόνο και θα γίνει το αγαπημένο σας ορεκτικό!

Υλικά Συνταγής

- 5-6 βρασμένα σφιχτά αυγά
- 3 κουταλιές μαγιονέζα
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά λευκό ξύδι (προτιμήστε βαλσάμικο λευκό)
- καπνιστή πάπρικα
- μαϊντανό φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε στη μέση.

Αφαιρούμε τους κρόκους και τους τοποθετούμε σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι, το ξύδι και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.

Στο τέλος προσθέτουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε πάλι.

Δοκιμάζουμε το μείγμα και προσθέτουμε αν χρειάζεται επιπλέον ξύδι ή αλάτι.

Γεμίζουμε τα αυγά με το μείγμα και πάνω από κάθε ένα αυγό ρίχνουμε λίγη καπνιστή πάπρικα και τοποθετούμε ένα τρυφερό φύλλο μαϊντανού.



http://www.alwayshungry.gr


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ