Παντρεύτηκε ο αργυρός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης (εικόνες)

11 Ιουλίου 2016

Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης στο Ταε Κβο Ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης παντρεύτηκε το Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα Τσαμπάζη.

Η γνωστη δημοσιογράφος και ο πρώην αθλητής αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους μετά από 3 χρόνια σχέσης και ανέβηκαν χθες τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο 80 ατόμων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν συγγενείς και στενοί φίλοι.

Ο γάμος τελέστηκε χθες στις 8, στο παρεκκλήσι Αγίας Παρασκευής, στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Τη νύφη συνόδεψε ο πατέρας της με τον αδερφό της, ενώ την περίμεναν στα σκαλιά της εκκλησίας ο γαμπρός, με τον 5χρονο γιο του από τον πρώτο του γάμο, Φίλιππο. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο καλός τους φίλος, Γιώργος Σουρμελίδης.

Το νυφικό σχεδίασε η θεσσαλονικιά σχεδιάστρια Αλκμήνη. Το χτένισμά της νύφης επιμελήθηκε η Βάγια Χουχούλη και το μακιγιάζ η Θεανώ Τσαμπάζη. Το κοστούμι του γαμπρού σχεδίασε ο Μέρκος Μανωλόπουλος. Ακολούθησε μετά πάρτυ σε roof garden γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Gamos Nikolaidi-Tsampazi (2)

Gamos Nikolaidi-Tsampazi (3)

Ο λαμπερός γάμος του δις αργυρού Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη με τη δημοσιογράφο Δώρας Τσαμπάζη

Gamos Nikolaidi-Tsampazi (7)

Gamos Nikolaidi-Tsampazi (6)

Πηγή: peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...