Ημερήσιες Προβλέψεις 11 Ιουλίου 2016

11 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές. Όταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση. 

  

ΤΑΥΡΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δοκιμάστε το διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας. Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά. Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βοηθήστε αυτούς που σας στηρίζουν όταν χρειάζεται για να το ανταποδώσετε. Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλα άτομα που σας φθονούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα δε χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τέλος σε σχέσεις που δε σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι. Αφήστε το σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλή η λογική αλλά χρειάζεται και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην είστε ανταγωνιστικοί σε καταστάσεις που χρειάζεται ομαδική δουλειά.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας. Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ