Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως τις 5/8

12 Ιουλίου 2016

Άκουσε με, η ζωή είναι λίγη και πρέπει να της ζεις με μεγαλείο, να τη ζεις τώρα και στη μεγαλύτερη ένταση που μπορείς, μην περιμένεις αύριο, τώρα και για πάντα και μπορώ να στα δώσω όλα για τώρα και για πάντα. Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι έρχεται να μας δώσει έναμάθημα πάθους και έρωτα μέσα στο καλοκαίρι, όπως σχεδόν κάθε καλοκαιρινή περίοδο μας δείχνει το δρόμο να λύσουμε το εγώ μας από την αρτηριοσκληρωτική τάση του να μην δέχεται εύκολα άλλους ανθρώπους και αρχίζουμε να είμαστε μεγαλειώδεις με νέες σχέσεις άλλοτε με καλοκαιρινούς παράφρονες έρωτες με ξανθιές και ξανθούς σουηδικής καταγωγής και άλλοτε με σχέσεις που οδηγούνται στα όρια της αγάπης.  Στη μαύρη της πλευρά η Αφροδίτη βγάζει τον εγωισμό της και έτσι καταλήγουμε μόνοι ακόμη και σε μία σχέση, η Αφροδίτη στο Λιοντάριαγαπά, κάνεις σχέσεις και χωρίζει πάντα με ένα μεγαλείο γιατί μόνο ένας Ναρκισσσιστικός έρωτας μπορεί να ζήσει ένα δράμα κάτω από μία καλοκαιρινή νύχτα.

 

Η Αφροδίτη στο Λέοντα έρχεται να φέρει τύχη στα ζώδια της Φωτιάς, Κριοί  - Λέοντες – Τοξότες αλλά και θα βοηθήσει  τα ζώδια του Αέρα , Διδύμους – Ζυγούς – Τοξότες. Οι Κριοί πιο τυχεροί και αυτοί που έχουν βέβαια ωροσκόπο Κριό με την Αφροδίτη στον 5ο φέρνοντας χαρά, δημιουργικότητα και τύχη. Λέοντες και Υδροχόοι μπορούν να βρουν τον έρωτα και να περάσουν καλά με τις σχέσεις που έχουν ήδη.

 

Αυτή η Αφροδίτη είναι καθαρτική για τις σχέσεις μας« Ας δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία αγάπη μου» ας πολεμήσουμε μία ακόμη φορά!  Έτσι με την Αφροδίτη μέσα στο Λιοντάρι επισήμων μπαίνουμε στη φάση του έρωτα αλλά και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι – Σκορπιοί και Ιχθείς) αλλά και της Γης (Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι) θα ευνοηθούν σε πιο πρακτικά ζητήματα όπως στα οικονομικά τους.

 

Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι θα μας βοηθήσει να μπορέσουμε να γίνουμε πιο ερωτικοί και να μπορέσουμε να εκφράσουμε το εγώ μας με έναν πιο όμορφο και γοητευτικό τρόπο.

 

Τη στιγμή που η Αφροδίτη θα μπει στο Λέοντα στις 12/7 θα έχουμε τον Ήλιο και τον Ουρανό να κάνουνε με τη Σελήνη και τον Ερμή ένα ταυ – τετράγωνο κάτι που θα ευνοήσει του ξαφνικούς έρωτες αλλά και τους έρωτες με άτομα που είναι πολύ διαφορετικά από εμάς.   Προσοχή όμως γιατί ή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα παραμένει να υπάρχει οπότε οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου μπορεί να έχουν κάποιου είδους «βαμπιρικές» σχέσεις στη ζωή τους.

 

Στις 17/7 η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή θα φέρει για το 1ο δεκαήμερο του Λέοντα και γενικά για το κόσμο ιδεαλισμό και εκλεπτυσμένα συναισθήματα οπότε και είναι μία περίοδος όπου έρωτες με έντονο το πνευματικό κομμάτι μπορεί να εμφανιστούν, προσοχή όμως μην αυτή η σχέση τελικά καταλήξει να είναι μόνο πλατωνική ή μείνουν οι σχέσεις στα λόγια. Βέβαια και στο οικονομικό κομμάτι αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική για νέες συμφωνίες ιδιαίτερα με σκοπό το κέρδος.

 

 Στις 20/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο δίνοντας σταθερές σχέσεις για τα ζώδια της φωτιάς του 1ου δεκαημέρου αλλά και του αέρα. Το τρίγωνο αυτό φέρνει ερωτική αλλά και οικονομική ασφάλεια και θα μας κάνει να νοιώσουμε πιο σίγουροι.

 

 Στις 1/8 το καινούριο κερδίζει τις εντυπώσεις και θα πρέπει να περιμένετε σχέσεις που δεν είναι αναμενόμενες ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς του 3ου δεκαημέρου όπου και φαίνεται ότι θα μπορέσετε να ανανεωθείτε αρκετά ενώ την ίδια στιγμή νέες οικονομικές ευκαιρίες μπορεί να έρθουν ιδιαίτερα για τους Καρκίνους και Αιγόκερους.

 

Δύσκολες μέρες είναι το χιαστί με τον Ποσειδώνα στις 21/7 όπου οι Ιχθείς του 2ου δεκαημέρουθα πρέπει να προσέξουν αρκετά καθότι μπορεί να πρέπει να κόψουν ανέσεις και συνήθειες που τους βόλευαν εκεί κοντά ενώ το χιαστί με τον Πλούτωνα στις 25/7 μπορεί να φέρει οικονομικά θέματα στους Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου αλλά και οριστικό κόψιμο μιας αυτοκαταστροφικής σχέσης.

 

Τα μεσοδιαστήματα της Αφροδίτης την ώρα της εισόδου της μας δείχνουν ότι αρκετοί θα μπορέσουν να πετύχουν έναν ονειρικό έρωτα (Δίας / Ποσειδώνας) φτάνει να ξέρουν πότε να προχωρήσουν και πότε να περιοριστούν (Δίας / Κρόνος)

 

Είναι πολύ σημαντικό αγαπητοί μου φίλοι μέσα από την Αφροδίτη στο Λέοντα να μάθουμε να μην μας ελέγχει το Εγώ μας καθότι πολλές σχέσεις χωρίς προβλήματα διαλύθηκαν κάτω από το βάρος του εγωισμού, να θυμάστε ότι η Αφροδίτη είναι ανέμελη αλλά ταυτόχρονα τσακώνεται και αρπάζεται όταν πρέπει, να θυμάστε ότι οι έρωτες είναι σημαντικοί γιατί χαρακτηρίζονται από την σπανιότητα τους και όχι γιατί τον βρίσκουμε παντού.

 

 

 

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Λέοντα τα 12 ζώδια;

Διάβασε το ζώδιο σου αλλά και τον ωροσκόπο σου! 

 

Κριός

Από τους πλέον τυχερούς του ζωδιακού με αυτή τη Θέση μέχρι και τις 5 Αυγούστου ο έρωτας θα σας χτυπήσει σίγουρα τη πόρτα και θα νοιώσετε ότι πραγματικά όλα μπορούν να γίνουν. Αρχικά το 1ο δεκαήμερο θα μπορέσει να πετύχει πολλά πράγματα και θα είναι και ιδιαίτερα δημιουργικό αλλά και θα ερωτευτεί σίγουρα. Πολύ έντονη περίοδος όμως για όλο το ζώδιο με δυνατότητες για σχέσεις που θα μείνουν στο χρόνο και θα μείνουν ανεξίτηλες.

 

Ταύρος

Είναι μία σημαντική ευκαιρία να μπορέσετε να βελτιώσετε τη ποιότητα του σπιτιού σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά και ιδιαίτερα πράγματα στο χώρο σας και ίσως μπορέσετε να αλλάξετε διακόσμηση να μετακομίσετε ή να πετύχετε μία σημαντική αγοραπωλησία. Θα έχετε σημαντική επιτυχία σε ότι σας αφορά και στο σπίτι σας θα συναντήσετε την θαλπωρή ενώ όσοι έχετε σχέση και μένετε μαζί θα ανανεωθείτε.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να χαλαρώσετε αρκετά και να μπορέσετε να βρείτε λίγο χρόνο και για εσάς. Όσοι είσαστε σε επάγγελμα που σχετίζετε με το γράψιμο θα δείτε βελτίωση στη δουλειά σας ενώ γενικά νέες φιλίες και γνωριμίες θα σας κρατήσουν το επόμενο διάστημα αμείωτο το ενδιαφέρον ενώ τα μικρά ταξιδάκια θα σας ανανεώσουν και θα σας ξεκουράσουν.

 

Καρκίνος

Για εσάς αυτή είναι η περίοδος σημαντικού οικονομικού κέρδους και ανανέωσης. Η Δουλειά σας σταδιακά θα είναι όλο και περισσότερο καλά και αν υπάρχουν χρήματα που σας χρωστάει η δουλειά σας θα μπορέσετε να τα πάρετε. Άκρως παραγωγική περίοδος και ιδιαίτερα δημιουργική στη καριέρα σας, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε όσοι έχετε διακοπές καθότι θα μπορέσετε πολύ εύκολα να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

Λέων

Από τους πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα μπορέσετε να περάσετε πάρα πολύ καλά. Είναι η περίοδος όπου θα ανέβει όσο ποτέ η αυτοπεποίθηση σας ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα περισσότερα προβλήματα σας οικονομικά αλλά και αισθηματικά με την σχέση σας να ανανεώνετε. Αν είσθε μόνοι θα βρείτε σίγουρα κάτι να περάσετε όμορφα ή ακόμη και κάτι πιο σοβαρό ενώ κακές συνήθειες μπορούν να κοπούν πολύ πιο εύκολα τώρα.

 

Παρθένος

Περίοδος η οποία θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο στη ζωή σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για διακοπές έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Είναι η περίοδος όπου θα νοιώσετε ότι όλα επιτέλους μπαίνουν στη θέση τους και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από πολλά αδιέξοδα. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα μπορέσετε να βρείτε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας αλλά και να ξεκαθαρίσετε παράλληλες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν καιρό.

 

Ζυγός

Είναι ίσως η κατάλληλη περίοδος για να βρείτε έξω και να περάσετε καλά με κόσμο. Υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και θα λάβετε αρκετά συναισθήματα από τους άλλους. Ύστερα από αρκετά δύσκολο χρονικό διάστημα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε και τις οικονομικές σας δυσκολίες ενώ η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη από εδώ και στο εξής για να έρθει βέβαια ο Σεπτέμβρης όπου είναι η δική σας έκρηξη τύχης και έρωτα στο ερχόμενο διάστημα.

 

Σκορπιός

Επιτέλους η περίοδος όπου θα μπορέσετε να έχετε αρκετές νέες γνωριμίες και παθιασμένες σχέσεις. Είναι η περίοδος όπου θα νοιώσετε πιο ερωτεύσιμοι και θα μπορέσετε να περάσετε καλά με φίλους. Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα, σημαντικά άγχη και προβληματισμοί αρχίζουν επιτέλους να φεύγουν από πάνω σας και μία περίοδος με περισσότερο χαμόγελο σας περιμένει.  Προσοχή μόνο στα σκάνδαλα και στο θυμό μέχρι και τις 2 του Αυγούστου!

 

Τοξότης

Επιτέλους μία περίοδος ανανέωσης για εσάς μιας και έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ αυτή τη περίοδο. Νέοι έρωτες αλλά και ευκαιρίες να ανανεωθείτε εμφανισιακά και όχι μόνο. Ταξίδια στο εξωτερικό έχουν μεγάλη επιτυχία και θα μπορέσετε να βρείτε νέους ανθρώπους να κάνετε παρέα. Στο ερωτικό κομμάτι η έκπληξη έχει τον πρώτο λόγο οπότε να περιμένετε και στα πιο απίθανα σημεία να κάνετε μία νέα σχέση ή απλά μία νέα σεξουαλική εμπειρία. Όσοι έχετε δώσει εξετάσεις ένα πολύ καλό νέο θα ακούσετε ιδιαίτερα αν σχετίζονται με πανεπιστήμια.

 

Αιγόκερως

Για εσάς αυτή η θέση είναι ίσως η πιο σημαντική του τελευταίου διαστήματος τα οικονομικά σας επιτέλους παίρνουν τα πάνω τους και θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στο κομμάτι που σχετίζεται με δάνεια και γενικά χρήματα τρίτων. Ταυτόχρονα η σεξουαλικότητα σας θα είναι ανοδική και θα έχετε ιδιαίτερα πετυχημένες ερωτικές εμπειρίες. Η Αφροδίτη αυτή την περίοδο σας βοηθά να μπορέσετε να φύγετε από σχέσεις που σας αρρώστησαν για να μπορέσετε να βρείτε κάτι καλύτερο που σας αξίζει.

 

Υδροχόος

Τι άλλο μπορείτε να θέλετε αυτή τη περίοδο από έναν έρωτα. Οι σχέσεις σας είναι ότι καλύτερο αυτή τη περίοδο και θα μπορέσετε να ερωτευτείτε και να μπείτε σε μία σχέση με πολύ σημαντικές προοπτικές. Εκτός όμως από τον έρωτα την πόρτα θα σας τη χτυπήσουν και πολύ σημαντικές συνεργασίες που θα σας ανανεώσουν αλλά και θα σας δώσουν το έναυσμα για να μπορέσετε να κάνετε ακόμη περισσότερα πράγματα. Παίξτε και κάποια τυχερά παιχνίδια κάτι μπορεί να κερδίσετε…

 

Ιχθείς

Για εσάς αυτή η θέση είναι βάλσαμο για την σκληρή καθημερινότητα που περνάτε αυτό το καιρό. Είναι η κατάλληλη περίοδος για ξεκούραση και για να μπορέσετε να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Αν είχατε κουρασμένο το ανοσοποιητικό σας σύστημα αυτή είναι η περίοδος να το κάνετε ξανά να λειτουργεί τέλεια. Νέες δουλειές έρχονται στο προσκήνιο οπότε μπορείτε να ελπίζετε να βρείτε κάτι καλύτερο ενώ κάτι αναπάντεχα ευχάριστο θα σας έρθει από κάπου και θα σας αλλάξει την καθημερινότητα.

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ