Πανεύκολο παγωτό βανίλια!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>250 γραμμ. (1 συσκευασία)</strong><span>φυτική σαντιγί</span></span></li>
<li><span><strong>400 γραμμ. (1 συσκευασία)</strong><span>ζαχαρούχο γάλα</span></span></li>
<li><span><strong>410 γραμμ. (1 συσκευασία)</strong><span>γάλα εβαπορέ</span></span></li>
<li><span><strong>1 (ή 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας) </strong><span>βανίλια</span></span></li>
</ul>
<div> </div>
<div>
<div class="time"><span>Εκτέλεση</span></div>
<div id="fragment-1" class="news_body">
<p><strong>1.</strong> Με μίξερ χειρός χτυπάμε για 5΄ τη φυτική σαντιγί να αφρατέψει καλά και να φουσκώσει. Λίγο λίγο και πάντα χτυπώντας με το μίξερ προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Τώρα το μίγμα μας έχει γίνει μια παχιά κρέμα.<br /><strong>2. </strong>Σιγά σιγά προσθέτουμε το εβαπορέ χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ, γιατί το μίγμα αραιώνει και πιτσιλάει. Τέλος προσθέτουμε τη βανίλια.<br /><strong>3. </strong>Παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να αρχίσει να πήζει. Το ξαναχτυπάμε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει καλά, για 5΄, σε δυνατή ταχύτητα. Παγώνουμε στην κατάψυξη.</p>
<br />
<div class="time"><span>Mερίδες:</span> 8</div>
<div class="time"><span>Χρόνος Προετοιμασίας:</span> 10 λεπτά</div>
</div>
<div class="time"> </div>
</div>
<div class="time"> </div>
<div class="time"><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></div>

Σχετικά άρθρα