Πανεύκολο παγωτό βανίλια!

12 Ιουλίου 2016

Υλικά συνταγής

 

  • 250 γραμμ. (1 συσκευασία)φυτική σαντιγί
  • 400 γραμμ. (1 συσκευασία)ζαχαρούχο γάλα
  • 410 γραμμ. (1 συσκευασία)γάλα εβαπορέ
  • 1 (ή 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας) βανίλια
 
Εκτέλεση

1. Με μίξερ χειρός χτυπάμε για 5΄ τη φυτική σαντιγί να αφρατέψει καλά και να φουσκώσει. Λίγο λίγο και πάντα χτυπώντας με το μίξερ προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Τώρα το μίγμα μας έχει γίνει μια παχιά κρέμα.
2. Σιγά σιγά προσθέτουμε το εβαπορέ χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ, γιατί το μίγμα αραιώνει και πιτσιλάει. Τέλος προσθέτουμε τη βανίλια.
3. Παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να αρχίσει να πήζει. Το ξαναχτυπάμε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει καλά, για 5΄, σε δυνατή ταχύτητα. Παγώνουμε στην κατάψυξη.


Mερίδες: 8
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
 
 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +138551+43395+54 - adTechUnit 6
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...