Η φωτογραφία που ανέβασε η Βικτόρια Μπέκαμ με την κόρη της και προκάλεσε σάλο

14 Ιουλίου 2016

Σάλο προκάλεσε μία φωτογραφία της Βικτόρια Μπέκαμ στην οποία φιλάει την κόρη της στο στόμα! Μάλιστα, εκτός από τα «πυρά» στα social media, η σχεδιάστρια έγινε θέμα στο BBC!

Με αφορμή τα 5α γενέθλια της Χάρπερ, η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια «ανέβασε» στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φιλά την μικρή στα χείλη, ενώ βρίσκονται μέσα σε μία πισίνα.

mouthkiss1 (1).jpg

Αν και έχουν περάσει τρεις ημέρες από τη στιγμή της επίμαχης δημοσίευσης, πολλοί χρήστες του Ίντερνετ επικρίνουν την κίνηση της Βικτόρια, χαρακτηρίζοντάς τη χυδαία!

Μάλιστα, το βρετανικό δίκτυο BBC βρήκε αφορμή για να αναλύσει εκτενώς το θέμα, καλώντας ακόμα και ειδικούς να πάρουν θέση! «Το φυσιολογικό είναι να φιλιέσαι στο στόμα με τον άνδρα σου. Το να το κάνει μία μητέρα με την κόρη της δεν είναι απαραίτητα καλό παράδειγμα, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει», σχολίασε η ψυχολόγος Λιζ Μπρόιερ, που ειδικεύεται σε θέματα κοινωνικής δεοντολογίας.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι μανούλες που υποστήριξαν την Βικτόρια, δημοσιεύοντας δικές τους φωτογραφίες στις οποίες φιλούν τις κόρες τους στο στόμα

mouthkiss2.jpg

Πηγή: star.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....