Ημερήσιες Προβλέψεις 14 Ιουλίου 2016

14 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Δε χρειάζεται να προκαλέσετε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σας. Ακόμα και αν κάποιοι θεωρήσουν τις ιδέες σας ξεπερασμένες, παλέψτε για αυτές. 

  

ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε για να βγείτε κερδισμένοι. Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές.

 

ΛΕΩΝ: Όσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί. Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα έστω και για μία μέρα είναι απαραίτητη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δε χωράνε σε προσωπικές σχέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη. Μην υπολογίζετε σε άλλους εκτός από τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν μάθετε να είστε καλοί ακροατές θα αποκτήσετε καλύτερες σχέσεις. Είναι προτιμότερο να μένετε σταθεροί στις απόψεις σας, απ’ το να τις αρνείστε όταν σας συμφέρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλησιάστε άτομα που θαυμάζετε και αν θέλετε να είστε κοντά τους, παλέψτε το. Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά καλή αφού θα έχετε δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να αναθερμάνετε το κλίμα σε μια σχέση σας που έχει ψυχρανθεί. Επειδή τα προβλήματα δε θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ότι εκκρεμεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα. Σταματήστε να υπεραναλύετε τις καταστάσεις είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές.

 

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι ακόμα ζωντανοί, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ