Έρευνα για το σεξ: Αριστερά ή δεξιά κοιμούνται όσοι απατούν;

14 Ιουλίου 2016

 

Πολλές έρευνες που αφορούν τις συμπεριφορές των άπιστων συντρόφων κυκλοφορούν κατά καιρούς. Αυτή τη φορά μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία δημοφιλούς ιστοσελίδας για τις εξωσυζυγικές σχέσεις (AshleyMadison) υποστηρίζει πως η θέση που κοιμάται ένας σύντροφος μπορεί να αποκαλύψει τις ερωτικές του περιπτύξεις με άλλες γυναίκες.

Σύμφωνα με την έρευνα στην οποία συμμετείχαν 76.000 χρήστες του διαδικτύου οι άπιστοι σύντροφοι κοιμούνται συνήθως στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού και μάλιστα με ποσοστό 56% όσον αφορά τους άνδρες και 54% όσον αφορά τις γυναίκες.

Ας δούμε όμως και ποιοι είναι οι λόγοι της απιστίας τους

Οι συμμετέχοντες δηλώνουν πως ο πιο σημαντικός λόγος που τους οδηγεί στην απιστία είναι η έλλειψη σεξ και για τους άνδρες και για τις γυναίκες.

Για τις γυναίκες η έλλειψη η έλλειψη συναισθηματικής επαφής μέσα στη σχέση είναι ο δεύτερος λόγος ενώ για τους άνδρες το ότι δεν υπάρχει ενθουσιασμός και πάθος στη σχέση. Έκπληξη αποτελεί πάντως και το γεγονός ότι ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό – 78%- δηλώνει πως η απιστία είχε ευεργετικό αποτέλεσμα τελικά στο γάμο τους παρά τη φουρτούνα που προκέλεσε. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ