Κρέμα τόνου με πάστα ελιάς!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>100 γρ. τόνος σε νερό</li>
<li>200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό</li>
<li>130 γρ. έτοιμη πάστα ελιάς</li>
<li>χυμός από 1/2 λεμόνι</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 4</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 10΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ ή στο μούλτι και τα πολτοποιούμε καλά μέχρι να προκύψει ένα κρεμώδες μείγμα. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο. </p>
<p> </p>
<p><span class="bittersweet">Συμβουλές</span></p>
<ul>
<li>Χρησιμοποιούμε την κρέμα τόνου ως σάλτσα για βραστά λαχανικά, τα οποία περιχύνουμε προηγουμένως με λίγο ελαιόλαδο.</li>
<li>Ακόμη, μπορούμε να ανακατέψουμε την κρέμα με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.</li>
<li>Επίσης, μπορεί να γίνει άλειμμα σε φρυγανισμένο ψωμί ή ντρέσινγκ για πράσινες σαλάτες, αφού αναμειχθεί καλά με μια απλή βινεγκρέτ. </li>
</ul>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr/">http://www.gastronomos.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα