Φτιάξε μόνη σου μείγμα μπαχαρικών!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>2 κ.γ. </strong><span>κόκκους πιπέρι</span></span></li>
<li><span><strong>2 κ.γ.</strong> <span>σπόρους κύμινο</span></span></li>
<li><span><strong>2 κ.γ.</strong> <span>πάπρικα γλυκιά</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.γ. </strong><span>γαρίφαλα</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.γ. </strong><span>σπόρους κάρδαμο</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.γ. </strong><span>μοσχοκάρυδο</span></span></li>
<li><span><strong>1/2 </strong><span>ξυλάκι κανέλα</span></span></li>
</ul>
<div> </div>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div class="time"><strong><br /></strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Αν θέλουμε ψήνουμε λίγο σε καυτό τηγάνι τους κόκκους μπαχαρικών για περισσότερο άρωμα. Προσαρμόζουμε στην κουζινομηχανή το εξάρτημα μύλος μπαχαρικών και βάζουμε όλα μαζί τα υλικά στο γυάλινο βαζάκι και τα αλέθουμε σε σκόνη. Επειδή με τον τρόπο αυτό περνούμε όλα τα αρώματα των μπαχαρικών, όσο μίγμα περισσέψει το σφραγίζουμε στο βαζάκι με το καπάκι του και το φυλάμε στην κατάψυξη για να διατηρήσουν τα αρώματα τους και την γεύση τους. </span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><a href="http://www.argiro.gr">http://www.argiro.gr</a></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα