Πικάντικες πιπεριές τουρσί!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>250 γραμμ. </strong><span>πιπεριές μικρές (μικρά κέρατα)</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>Ξίδι λευκό (όσο χρειάζεται, περίπου 2 φλιτζάνια)</span></span></li>
<li><span><strong>2 σκελίδες </strong><span>σκόρδο ολόκληρες</span></span></li>
<li><span><strong>1/2 φλ. τσαγιού </strong><span>ελαιόλαδο</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ. </strong><span>αλάτι</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ. </strong><span>χρωματιστά πιπέρια ολόκληρα</span></span></li>
<li><span><strong>1 </strong><span>βάζο αποστειρωμένο του 1/2 λίτρου</span></span></li>
</ul>
<div> </div>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body">
<p>Διαλέγουμε μικρές πιπερίτσες. Τις πλένουμε πολύ καλά. Με κοφτερό μαχαίρι τις χαράζουμε τρυπώντας τες ελαφρά σε 2-3 σημεία την καθεμία.</p>
<p>Τις τοποθετούμε σε γυάλινο, αποστειρωμένο βάζο. Προσθέτουμε το αλάτι και καλύπτουμε τις πιπερίτσες με το ξίδι. Πρέπει να καλύπτονται τελείως. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα πιπέρια. Τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο.</p>
<p>Σφραγίζουμε καλά το βάζο και αφήνουμε το τουρσί να «ψηθεί» για τρεις εβδομάδες. Μετά μπορούμε να το καταναλώσουμε.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα