Πώς θα διώξετε κατσαρίδες, κουνούπια και σαλιγκάρια με φυσικό τρόπο

14 Ιουλίου 2016

Πόσες φορές δεν έχετε μπει στο εξοχικό σας και με το που αντικρίσατε τους... ενοχλητικούς επισκέπτες, θέλατε αμέσως να φύγετε; Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι κατσαρίδες κάνουν την εμφάνισή τους πιο συχνή στην πόλη ενώ και στην εξοχή δεν λείπουν τα σαλιγκάρια, ο σκώρος και τα κουνούπια. Το μυστικό για να τα καταπολεμήσετε κρύβετε μέσα στα ντουλάπια του σπιτιού σας. Δείτε πώς με φυσικούς τρόπους θα καταφέρετε να διώξετε τους ενοχλητικούς επισκέπτες και να περάσετε ένα ευχάριστο και καθαρό καλοκαίρι. 

Απωθητικό για κατσαρίδες: Τρίψτε λίγα φύλλα δάφνης και αφήστε τα μαζί με λίγες φλούδες αγγουριού στα μέρη που εντοπίζεται το πρόβλημα.

Απωθητικό για κουνούπια: Αν δεν προτιμάτε τα αρωματικά κεριά παραφίνης, που και αυτά κάνουν δουλειά, μπορείτε να δοκιμάσετε έλαια κίτρου στο μπαλκόνι σας ή ακόμα και ξύδι. 

Απωθητικό για σαλιγκάρια: Θα κάνουν την εμφάνισή τους το βράδυ στην αυλή σας ή μετά από κάποια καλοκαιρινή μπόρα. Η λύση είναι να βάλετε στα σημεία του κήπου κρεμμύδια και κατιφέδες. 

Απωθητικό για νηματώδεις: Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να φυτέψετε κατιφέδες. 

Απωθητικό για σκώρο: Μια λύση οικονομική που θα κρατήσει άθικτα τα ρούχα σας: βάλτε ορισμένα ξυλάκια κέδρου σε βαμβακερά σακουλάκια και μετά τοποθετήστε τα μέσα στην ντουλάπα σας. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ