Σοφία Βογιατζάκη: To χρέος στην εφορία και η βοήθεια της Σταυροπούλου

15 Ιουλίου 2016

Για τα χρέη της προς το δημόσιο και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μίλησε σε γνωστό περιοδικό η Σοφία Βογιατζάκη. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως στην περιπέτειά της αυτήν την βοήθησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός είπε στο Λοιπόν: «Μαζεύτηκε ένα ποσό, μου τηλεφώνησαν από την εφορία ότι πρέπει να πληρωθεί. Χαμός, έψαχνα το λογιστή, τότε έκανα το σίριαλ «Λατρεμένοι γείτονες», ήμουν στα γυρίσματα, καλοκαίρι, και το επεισόδιο το πληρωνόμασταν 6 μήνες μετά. Μου ήρθε να πληρώσω μια εφορία 12.000 ευρώ, τα οποία δεν τα είχα, και έπαθα πανικό, θα με πήγαιναν «μέσα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μου τηλεφώνησε κάποια στιγμή η Βίκυ Σταυροπούλου να μάθει πώς είμαι και της είπα ότι θα πάω φυλακή, γιατί συμβαίνει αυτό κι αυτό. Έχει κινήσει λυτούς και δεμένους μήπως γίνεται να πληρωθώ προκαταβολικά, αλλά δεν γίνεται. Μετά από δύο μέρες μου τηλεφώνησε ξανά και μου είπε ότι χρειάζεται τον αριθμό λογαριασμού της μισθοδοσίας μου, γιατί θέλει κάπου να τον χρησιμοποιήσει...Δεν πήγε το μυαλό μου. Αφού της τον δίνω, μου λέει: «Ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι, σου έχω βάλει 4.000 ευρώ στο λογαριασμό σου, να πληρώσεις τη δόση της εφορίας και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά». Είναι σπουδαία χειρονομία».


Πηγή: ethnos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ