Η ερωτική συμβουλή της Τρίτης, 19 Ιουλίου 2016

19 Ιουλίου 2016

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, αποτελεί μια ιδιαίτερα θετική όψη για την ερωτική σου ζωή. Μια νέα γνωριμία με προοπτική να διαρκέσει και να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό είναι πολύ πιθανό να προκύψει, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως να αρχίσεις να σκέφτεσαι την επισημοποίηση της σχέσης σου. Σε κάθε περίπτωση, τα σχέδια και τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να πραγματοποιηθούν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο έρχεται να σταθεροποιήσει κάποια σχέδια που αφορούν την ερωτική σου ζωή. Κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου για την κοινή σας πορεία, εξελίσσονται ομαλά και η όψη σάς βοηθά να βρείτε από κοινού λύσεις, για κάθε είδους πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Παράλληλα, ευνοούνται σχέδια που είχατε κάνει αναφορικά με μια ανακαίνιση ή μετακόμιση, για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας με τον Κρόνο, σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τα θέλω σας και σας βοηθά να εκφράσετε ανοιχτά και άμεσα όλα όσα σας απασχολούν στη σχέση σας με το σύντροφό σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται, ενώ αν ανήκετε στους αδέσμευτους, ίσως πραγματοποιήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσας γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο, αποτελεί μια ευνοϊκή όψη που έρχεται να διανθίσει την καθημερινότητά σας με πάθος, χαρά και ενθουσιασμό. Αισθάνεστε πιο όμορφα με αυτό που αντικρίζετε στον καθρέφτη και μέσα από την αύξηση της αυτοπεποίθησης και της γοητείας σας, προσελκύετε ευκολότερα υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. 

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου αποτελεί μια εξαιρετική όψη για τα αισθηματικά σας. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια γνωριμία, που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον της ερωτικής τους ζωής, ενώ οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχουν τη δυνατότητα να ομορφύνουν το κλίμα στη σχέση τους μέσα από κοντινές αποδράσεις και ευχάριστες δραστηριότητες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου με τον Κρόνο που κορυφώνεται τη σημερινή ημέρα, σε καλεί να ρίξεις μια ματιά στο ερωτικό σου παρελθόν. Αν έληξε πρόσφατα μια σημαντική σχέση σου, θα θελήσεις να εστιάσεις στα προβλήματα που σας έφεραν ως εδώ και κυρίως, στις δικές σου προσωπικές ανάγκες, που δεν ικανοποιήθηκαν. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου σήμερα, καθώς η μέρα ενδείκνυται για περισυλλογή και εκκαθάριση… 

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία αποτελεί το κλειδί για να επιλύσεις πιθανά προβλήματα που αντιμετώπιζες στη σχέση σου. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου βοηθά να οργανώσετε με το σύντροφό σου το κοινό σας μέλλον και να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για οτιδήποτε απασχολεί την κοινή σας πορεία. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τον φιλικό τους κύκλο και να κάνουν σημαντικές γνωριμίες μέσα από αυτόν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό σε βάζεις σε σκέψεις, σχετικά με το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Φαίνεται πως θα θελήσεις να βάλεις σε προτεραιότητα τα θέλω και τις ανάγκες σου και να δεις σοβαρά κατά πόσο ικανοποιούνται στην υπάρχουσα σχέση σου, αλλά και να αναζητήσεις τρόπους για να τα διεκδικήσεις. Πρόσεξε μόνο, μήπως γίνεις υπερβολικά απόλυτος στις θέσεις σου και δημιουργήσεις εντάσεις χωρίς σοβαρές αφορμές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιό σου τη σημερινή ημέρα, στρέφοντας την προσοχή σου στο ερωτικό σου μέλλον. Φαίνεται πως θα έχεις τη διάθεση να κάνεις καινούριες γνωριμίες, ώστε να επαναφέρεις στη ζωή σου τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που χρειάζεσαι. Έχε στο νου σου όμως, ότι το διάστημα αυτό είσαι εσύ που αποζητάς σοβαρότητα και διάρκεια στις ερωτικές σου σχέσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να διεκδικήσεις πρόσωπα, που θα μπορέσουν να σου την παρέχουν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σου, τον Κρόνο, σε καλεί να έρθεις πιο κοντά στις βαθύτερες ανάγκες και τις επιθυμίες σου και να δεις καθαρά και αποστασιοποιημένα κάποιες αποφάσεις που έχεις λάβει, οι οποίες αφορούν την ερωτική σου ζωή. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο σήμερα και θα σε οδηγήσει στις σωστές επιλογές, αρκεί να το ακούσεις… 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται τη σημερινή ημέρα, αποτελεί μια εξαιρετική όψη για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί στο ερωτικό σου κάλεσμα. Είναι η κατάλληλη μέρα να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι με αμεσότητα και να βρεις τις κατάλληλες λέξεις, για να πετύχεις τους σκοπούς σου… 

ΙΧΘΕIΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να εστιάσεις σε μελλοντικά σου σχέδια και να αναζητήσεις τρόπους να εντάξεις σε αυτά μια σημαντική σχέση σου. Είναι μια περίοδος που καλείσαι να λάβεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σου και το πώς επιθυμείς να δεις τη ζωή σου να εξελίσσεται. Συζήτησε με το ταίρι σου αυτά που σε απασχολούν, ώστε να βρείτε από κοινού διεξόδους στους προβληματισμούς σου.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ