Bρείτε τους πιο εμπνευσμένους συνδυασμούς για τις day to night καλοκαιρινές σας εξόδους

Απολαμβάνουμε το καλοκαιράκι όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς να ανησυχούμε για το τι θα φορέσουμε. Στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου, η επιλογή του καθημερινού στυλ μας μπορεί να γίνει μεγάλος βραχνάς. Μην ανησυχείτε για τίποτα όμως, γιατί εμείς σας προτείνουμε τις πιο εύκολες λύσης για να εμπνευστείτε και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει για κάθε ώρα της ημέρας!

Σατέν με αξεσουάρ

Τα σατέν υφάσματα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ιδανική επιλογή, καθώς προστατεύουν από τις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα σας χαρίζουν το ιδανικό στυλ!

Κλασικό, όχι όμως βαρετό

Μην το πολυσκέφτεστε! Το τζιν είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές ακόμα και το καλοκαίρι, ειδικά αν συνδυαστεί με λευκό χρώμα, για να μην τραβάει την ζέστη! Επιλέξτε ανάλαφρη και φαρδιά λευκή πουκαμίσα και εμπλουτίστε το στυλ σας με διάφορα αξεσουάρ!

Για την παραλία, και όχι μόνο!

Τζιν σορτσάκι για όλες τις ώρες της ημέρας! Επιλέξτε κάποιο τοπ με στάμπα ή χρωματιστό και απολαύστε την βόλτα σας! Ιδανικό για τις γυναίκες που προτιμούν το πιο άνετο και casual στυλ!

Η κομψότητα σε ένα φόρεμα

Τα φορέματα είναι το must have του καλοκαιριού! Σε διαφορετικά μήκη, σχέδια και χρώματα δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα!

Total blue

Το χρώμα του καλοκαιριού είναι σίγουρα το μπλε! Συνδυάστε την αγαπημένη σας φούστα με μπλε πουκάμισο. Προσέξτε να κινήστε πάντα στις ίδιες αποχρώσεις και εντυπωσιάστε εμπλουτίζοντας το συνολάκι σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

Σχετικά άρθρα