Σπανακοπιτοκροκέτες!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>300 γρ. σπανάκι</span></li>
<li><span>200 γρ. ανθότυρο</span></li>
<li><span>100 γρ. μαλακή φέτα</span></li>
<li><span>1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο</span></li>
<li><span>100 γρ. αλεύρι</span></li>
<li><span>2 φρέσκα κρεμμύδια πολύ ψιλοκομμένα</span></li>
<li><span>2 αυγά</span></li>
<li><span>2 κοφτά κ.γ. μπέικινκ πάουντερ</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
<li><span>πιπέρι</span></li>
<li><span>1 κ.σ. άνηθο</span></li>
<li><span>1 κ.σ. δυόσμο</span></li>
<li><span>1 κ.σ. μαϊντανό σπορέλαιο για το τηγάνισμα</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκο σπανάκι πρέπει να το πλύνουμε, να το ζεματίσουμε και να το στραγγίσουμε πολύ καλά. Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο απλά το ξεπαγώνουμε και το στραγγίζουμε σε σουρωτήρι ή σφίγγοντας το στις παλάμες.</p>
<p>Το βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα τυριά, το κρεμμυδάκι κι όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε τον χυλό. Πρέπει ο χυλός να είναι αρκετά σφιχτός ώστε να πέφτει σε κουταλιές. Όχι αραιός.<br />Τηγανίζουμε σε κουταλιές το μίγμα για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά να ροδίσει.<br />Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.</p>
<p>Σερβίρουμε με κρύα σάλτσα ντομάτας και σάλτσα γιαουρτιού.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα