Παγωτά Κρι Κρι: Γεμάτη και πλούσια γεύση με ζάχαρη στο μηδέν

20 Ιουλίου 2016

Ποια είναι η πρώτη εικόνα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξης "καλοκαίρι"; Μια είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής: ΠΑΓΩΤΟ! Είναι μάλιστα και μια απάντηση που δεν έχει ηλικία, αφού θα την ακούσετε από παιδιά εφήβους και ενήλικες. Επειδή λοιπόν πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη, ενδώστε στον... πειρασμό και φάτε παγωτό όπως παλιά με τα παγωτά της Κρι Κρι #‎krikriicecream

Είναι άλλωστε η εταιρεία με την οποία έχουμε συνδέσει το καλοκαίρι εδώ και 62 χρόνια και δίνει χρώμα στις διακοπές μας με «Τα παγωτά της καρδιάς μας» #‎krikri ‪#‎mykrikri!

Η σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία της απόλαυσης

Με μακρά ιστορία και φυσικά εμπειρία στην παρασκευή παγωτού, η εταιρεία Κρι Κρι χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνογνωσίες και τεχνικές. Ξεκίνησε το 1954 στις Σέρρες από ένα μικρό ζαχαροπλαστείο που παρασκεύαζε παγωτά και άλλα γλυκά, ενώ πλανόδιοι πωλητές με χειροκίνητα καρότσια διέθεταν τα προϊόντα σε όλη την πόλη.

Ικανοποιώντας διαρκώς τις πιο απολαυστικές γευστικές μας φαντασιώσεις, η Κρι Κρι επενδύει διαρκώς σε νέες γευστικές προτάσεις και κάθε χρόνο μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές.

Κόκκινα φρούτα και 0% ζάχαρη

Ποιο είναι το νέο μέλος της οικογένειας παγωτών  #‎krikri; Το νέο μέλος υπόσχεται αληθινή απόλαυση με 0% τύψεις! Το νέο ξυλάκι Master 0% Sugar Red Fruits συνδυάζει την εκρηκτική γεύση των κόκκινων φρούτων με την πραγματική σοκολάτα με 0% ζάχαρη δημιουργώντας μια γευστικότατη επιλογή δροσιάς. 

Oπότε, μπορείτε να συνδυάσετε το #‎no_sugar με τα ‪#‎red_fruits χωρίς ενοχές και με όλη την πλούσια γεύση της σοκολάτας και των κόκκινων φρούτων. 

Η οικογένεια των Master συμπληρώνεται από 8 ακόμα λαχταριστές γεύσεις για να καλύψει όλους τους λάτρεις των παγωμένων απολαύσεων! 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φοβία αεροπλάνου: Τρόποι αντιμετώπισης
Η φοβία για τα αεροπλάνα αποτελεί ένα...
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...