Η ερωτική συμβουλή της Πέμπτης, 21 Ιουλίου 2016.

21 Ιουλίου 2016

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Σελήνης-Ερμή στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα. Πόσο χρόνο περνάς με τους φίλους σου και πόσο αφιερώνεις στο ταίρι σου; Μήπως θυσιάζεις το ένα έναντι του άλλου; Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα πρόσωπο στο κοινωνικό σου περιβάλλον, για το οποίο έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι περισσότερα πράγματα και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση σας…

ΤΑΥΡΟΣ

Η πλανητική κινητικότητα στον σταθερό σταυρό, ίσως να σου δημιουργήσει μια συναισθηματική ένταση τη σημερινή ημέρα. Κάποια προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό σου ή μια ανασφάλεια που αισθάνεσαι, βγαίνουν στην επιφάνεια και δημιουργούν χειριστικές συμπεριφορές και αμετακίνητες θέσεις. Δεν είναι καλή μέρα για συζητήσεις, αφού το πιο πιθανό είναι να καταλήξουν σε καβγά…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου από το ζώδιο του Λέοντα, σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και σε βάζει σε σκέψεις για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Πόσο ελεύθερος αισθάνεσαι μέσα στη σχέση σου και κατά πόσο θα μπορούσατε να έχετε κοινή πορεία με το σύντροφό σου; Ίσως να υπάρχουν πράγματα που σε καταπιέζουν και σήμερα καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Μη διστάσεις να εκφράσεις ανοιχτά τα θέλω σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα βαρύ κλίμα και μια ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από μερικά πράγματα, χαρακτηρίζουν τη σημερινή μέρα. Ίσως να έχεις μπει στη διαδικασία να αξιολογήσεις ανθρώπους και καταστάσεις, ώστε να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές σου ή να διαπιστώνεις πως η ερωτική σου ευτυχία έρχεται με τίμημα. Έτσι κι αλλιώς, βρίσκεσαι σε περίοδο αποφάσεων, οπότε καλό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τα πράγματα από απόσταση.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή, διότι η αντίθεση του Ερμή από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Υδροχόο, ίσως δημιουργήσει ένα χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου. Απόφυγε να εκφραστείς με απόλυτο τρόπο προς το ταίρι σου, γιατί ενδέχεται να έρθεις αντιμέτωπος με μια επαναστατική αντίδραση από την πλευρά του και να οδηγηθείτε σε ρήξη. Κράτησε χαμηλούς τόνους και, όσο το δυνατόν, ουδέτερη στάση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα φαίνεται να έχεις μια έντονη ανάγκη να ερωτευτείς και να ζήσεις ρομαντικές στιγμές. Όμως, οι υποψήφιοι σύντροφοι που σε περιτριγυρίζουν μάλλον γνωρίζεις ότι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου ή απλώς στο μυαλό και την καρδιά σου βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο υπάρχουν εμπόδια που δε σας επιτρέπουν να είστε μαζί. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να θέσεις ως προτεραιότητα, είναι τα δικά σου θέλω, ώστε να βρεις και το κατάλληλο πρόσωπο που θα μπορέσει να σου τα παρέχει. 

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή σου ξυπνά την ανάγκη να ερωτευτείς, να χαρείς, να διασκεδάσεις. Οργάνωσε μια έξοδο με φίλους, καθώς η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες και θα μπορέσεις να προσελκύσεις ευκολότερα ένα υποψήφιο ταίρι. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια έκπληξη στο σύντροφό σου, που θα ανανεώσει τη σχέση σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο, φαίνεται πως θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να απομονωθείς. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, καλό θα είναι να εξηγήσεις στο ταίρι σου πώς αισθάνεσαι, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Οι αδέσμευτοι ίσως νιώσουν την ανάγκη να στραφούν στο παρελθόν, είτε με μια κίνηση επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο που βρίσκεται ακόμη στη σκέψη τους, είτε μπαίνοντας σε μια διαδικασία απολογισμού και αναθεώρησης παρελθοντικών επιλογών. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό σε παρακινεί να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση ή να οργανώσεις δραστηριότητες, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, θα θελήσουν να κοινωνικοποιηθούν και να βάλουν νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή τους, εξασκώντας την τέχνη του φλερτ και του ερωτικού παιχνιδιού… 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεσαι ακόμη υπό την επιρροή της Πανσελήνου και πιθανόν να αισθάνεσαι ότι έχει ολοκληρωθεί μια σημαντική περίοδος στα ερωτικά σου. Είναι σημαντικό να έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου και να αναζητήσεις την ουσία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου, ώστε να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Μην αναλώνεσαι σε πράγματα και καταστάσεις που σε φθείρουν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου τη σημερινή ημέρα και βγάζει προς τα έξω τον συναισθηματικό σου εαυτό. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή, ίσως να φέρει κάποιες εξελίξεις στη σχέση σου, καθώς φαίνεται πως το ταίρι σου έχει κάποιες απαιτήσεις από σένα, τις οποίες δε διαπραγματεύεται. Προσπάθησε να εκφράσεις με την ειλικρίνεια που σε χαρακτηρίζει τις προθέσεις σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις και προστριβές. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα σε καλεί να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες. Αν έχεις αισθανθεί πίεση το τελευταίο διάστημα από το σύντροφό σου ή από άλλους παράγοντες, οι οποίοι έχουν επηρεάσει το κλίμα στη σχέση σου, καλό θα είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω σήμερα, ώστε να εκτονώσεις την ένταση. 

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ