Τι λένε τα άστρα για το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα;

22 Ιουλίου 2016

Στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο που κυβερνά και ταυτίζεται απόλυτα, τον Λέοντα. ΟΛέοντας είναι το ζώδιο που κατοικεί στον πέμπτο ηλιακό οίκο και σχετίζεται με την έκφραση, την δημιουργικότητα και τα συναισθήματα χαράς και αγάπης.  

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού είναι σταθεροίαυθόρμητοι και αρκετά γενναιόδωροι. Έχουν μια ιδιαίτερη ανάγκη να εξωτερικεύουν τα ταλέντα τους και απαιτούν και την ανάλογηπροσοχή από το περιβάλλον τους. Κυνηγάνε την επιβεβαίωση και με τίποτα δεν σου επιτρέπουν να τους προσβάλλεις ή να κριτικάρεις τις πράξεις τους. Χαρίζουν απλόχερα τηναγάπη τους και για αυτό θεωρούν αυτονόητο,  ότι θα τους φέρεσαι με σεβασμό και απόλυτηαφοσίωσηΔεν συγχωρούν την απιστία και δεν διαπραγματεύονται την φιλία τους. Ακολουθείς λοιπόν τους απόλυτους όρκους πίστης και μόνο τότε μπαίνεις στο βασίλειο τους για να απολαύσεις την μεγαλοψυχία τους.


Την προηγούμενη περίοδο και με τον Ήλιο στον Καρκίνο αφοσιώθηκες στο  σπίτι σου, έκανεςστροφή προς τα έσω για να τακτοποιήσεις τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, αλλά και για να δεις τις πραγματικές ανάγκες σου. Σπιτόγατος και αρκετά επιφυλακτικός με ανθρώπους που δεν γνώριζες, προτίμησες τις ήσυχες, οικογενειακές διακοπές στο προσωπικό σου καταφύγιο σου.  Σε θέματα διαχείρισης οικονομικών,  υπήρξες αρκετά συντηρητικός, κοίταξες να ισορροπήσεις τον προϋπολογισμό σου και να πετύχεις την σταθερότητα. Ερωτικά, παρέμεινες σε γνώριμες αγκαλιές ή τουλάχιστον εμπιστεύτηκες την γνώμη των δικών σου για το μέλλον μιας υπάρχουσας σχέσης.


Τώρα, με τον Ήλιο στον Λέοντα, αλλάζεις κατεύθυνση, καθώς αισθάνεσαι περισσότεροσίγουρος για τον εαυτό σου και θέλεις να ακολουθήσεις τα συναισθήματα σου. Δίνεις το προσωπικό σου χρώμα στη ζωή που «ζωγραφίζεις» και ξεφεύγεις εύκολα από την προηγούμενη μετριοπαθή στάση σου. Είσαι σαφώς πιο κοινωνικός, συμφιλιωμένος με την εικόνα σου και έτοιμος να απελευθερώσεις το παιδί που βρίσκεται μέσα σου.


Εύκολα παθιάζεσαι με ένα καινούργιο πρόσωπο, ή μπορεί να παρασυρθείς σε κυνήγι επαγγελματικών επιδιώξεων, ή ακόμα και με το χρήμα, να απελευθερωθείς και να ξοδεύεις περισσότερα.  Αυτό που σίγουρα επιθυμείς είναι να διασκεδάζεις, να χαίρεσαι τη ζωή σου και έτσι θα συμμετέχεις ενεργά στο παιχνίδι των εντυπώσεων. Έχεις πείσμα να ξεχωρίσεις..Στις  1 Αυγούστου,  ο Ήλιος από τον Λέοντα, σε τρίγωνο, με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη, θετική όψη για όσοι/ες θέλουν να σταθεροποιήσουν επαγγελματικές συνεργασίες που είχαν αμφισβητηθεί ή προηγούμενες προσωπικές επιλογές.

Δείτε πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που ταιριάζει να κάνετε και ανάλογα να αποφασίσετε, σύμφωνα πάντα με τα νέα δεδομένα .

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες τέλος α΄ δεκαημέρου και τα άτομα που έχουν προσωπικούς πλανήτες στα αντίστοιχα ζώδια στην κρίσιμη μοίρα 9η .Ευνοούνται τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, τέλος α’ δεκαημέρου.Στις 16 Αυγούστου, ο Ήλιος από τον Λέοντα, συναντά τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό,  στην θετική όψη του τριγώνου για να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξανα πιστέψεις περισσότερο στην τύχη σου,  αλλά και σε άτομα που εμφανίζονται για να συμβάλλουν στην εξέλιξη σου. Επαγγελματικά ανοίγματα, συμφωνίες και λειτουργείτε θαυμάσια μέσα στο ανατρεπτικό κλίμα του ουρανού. Προσαρμοστείτε στις αλλαγές και δραστηριοποιηθείτε ενεργά, εκτιμώντας τις ικανότητες σας. 

 Επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, μέσα β΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους, προσωπικούς πλανήτες στις κρίσιμες μοίρες (16η,17η ) των αντίστοιχων ζωδίων. Εύνοια και σε Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους.

 

 Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ