Τα άστρα το τριήμερο 22-24 Ιουλίου: Ήλιος στον Λέοντα και Σελήνη στους Ιχθείς.

22 Ιουλίου 2016

Το τριήμερο ξεκινά με την ευεργετική μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, μια μετακίνηση που αλλάζει τις ενέργειες και βγάζει από μέσα μας την ανάγκη για μια πιο αισιόδοξη και δημιουργική οπτική, που θα προκαλέσει και ανάλογες συμπεριφορές,βελτιώνονται σημαντικά το κλίμα στην καθημερινότητά μας.

Τα άστρα το τριήμερο 22 ως 24 Ιουλίου 2016, με τον Ήλιο στον Λέοντα και την Σελήνη στους Ιχθείς

Μπροστά μας λοιπόν, έχουμε ένα αισιόδοξο, φωτεινό και χαρούμενο τριήμερο, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να εκτονώσουμε κάθε δυσκολία, κάθε αρνητική ψυχολογία που μπορεί να υπήρξε την εβδομάδα που προηγήθηκε, και να αφεθούμε στο συναίσθημα… Άλλωστε, ηΣελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων μας επηρεάζει και ενεργοποιεί τέτοιου είδους ποιότητες και διαθέσεις, κυρίως από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι πρωινές ώρες της Παρασκευής κινούνται κάτω από την επίδραση της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, που ευνοεί την κοινωνικότητα, τις επαφές, τις συζητήσεις, και δίνει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα στο πρωινό μας. Στις 11:35 π.μ. η Σελήνη περνά στους Ιχθείς, κάνοντάς μας πιο ανοικτούς, πιο δεκτικούς στην αλληλεπίδραση του συναισθήματος με τους γύρω μας, δημιουργώντας βεβαίως και μια πιο ευμετάβλητη διάθεση και μία τάση να αφεθούμε περισσότερο στα γεγονότα και τις εξελίξεις τους.

Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τους Ιχθείς

Το Σάββατο, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις 7:54 π.μ., δημιουργεί μια σχετική σύγχυση και ίσως να νιώσουμε πως όλα μας φταίνε, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε τι ακριβώς είναι αυτό που μπορεί να μας ενοχλεί και συχνά καταλήγουμε στην εκδήλωση γκρίνιας ή παραπόνων.

Είναι πολύ αυξημένη η ευαισθησία μας τις ώρες αυτές και συχνά αρκεί μια μόνο λέξη για να πυροδοτήσει το συναίσθημά μας και να λειτουργήσουμε με μια εμπάθεια, απέναντι στα όποια πρόσωπα βρίσκονται γύρω μας. Καλό είναι τις πρωινές ώρες να αποφύγετε άτομα που μπορεί να σας δημιουργήσουν τέτοιου είδους διάθεση ή συναισθήματα και κυρίως να μην ανοίξετε δύσκολες συζητήσεις.

Το κλίμα αλλάζει από τις μεσημεριανές ώρες, που το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια πιο έντονη συναισθηματική φόρτιση και οι επιθυμίες που δημιουργούνται, μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς!

Στις 11:25 το βράδυ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία δίνει ένα πολύ όμορφο χρώμα στο Σαββατόβραδο, κάνοντάς το ιδανικό για εξόδους, παρέες, κοινωνικότητα, διασκέδαση και έρωτα!

Οι πρωινές ώρες της Κυριακής βρίσκονται κάτω από την επίδραση του τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Άρη. Μια όψη που θα μας δημιουργήσει την ανάγκη για περισσότερη δράση, βόλτες, εξόδους, διασκέδαση και ό,τι μπορεί να τροφοδοτεί με χαρά και ενέργεια την ψυχή μας.

Στις 15:34 το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Κριό, για να ανοίξει ένα δυναμικό διήμερο με δράση, πρωτοβουλίες και διεκδικήσεις.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στους Ιχθείς;

ΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθύες, εσείς εισπράττετε την ενέργεια αυτού του ιδιαίτερα συναισθηματικού και ερωτικού φεγγαριού… Το τριήμερο αυτό προσφέρεται αφενός για να εκτονώσετε τη διάθεσή σας, ανταλλάσσοντας όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε, φίλους και συγγενείς, αφετέρου για να βιώσετε έντονα συναισθήματα και δυνατές ερωτικές εμπειρίες με το ταίρι σας!

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ