Αβοκάντο με σαλάτα καβουριού!

22 Ιουλίου 2016
Υλικά

140 γρ. καβουρόψιχα

1 κουτ. γλυκού μουστάρδα ντιζόν

2 κουτ. σούπας σησαμέλαιο

3 κουτ. σούπας φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

αλάτι και πιπέρι

2 αβοκάντο ώριμα

1 καυτερή πιπερίτσα, ψιλοκομμένη

Μερίδες 2 - 4
Προετοιμασία 8΄

Διαδικασία

Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τη μουστάρδα, το σησαμέλαιο,το βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο και αφαιρούμε το κουκούτσι. Γεμίζουμε με λίγη σαλάτα τα αβοκάντο και μοιράζουμε από πάνω λίγη καυτερή πιπερίτσα.

 

 

http://www.gastronomos.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ