Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στη θέση του Πάνου Χαρίτου;

23 Ιουλίου 2016

Αν η ΕΡΤ με την απόφασή της, όπως όλα δείχνουν να τοποθετήσει στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στοχεύει να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης, έχει χάσει από χέρι - εκτιμά το enimerosi24.gr.

Αν αντίθετα επιθυμεί απλώς να βελτιώσει την εικόνα της τοποθετώντας μια πολύ όμορφη γυναίκα στο κεντρικό της δελτίο, τότε σίγουρα έχει κερδίσει.

Στον ΣΚΑΙ έχει ανοίξει η συζήτηση να μετακινήσει το κεντρικό του δελτίο στις 20:00 για να διευρύνει τη ζώνη του prime time και να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο στη διαφήμιση. Εάν επαληθευτεί, είναι η μόνη ελπίδα για την ΕΡΤ να σταθεί με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στο κεντρικό δελτίο.

Κι αυτό, όχι διότι η δημοσιογράφος και παλαιότερα – επί ΝΕΡΙΤ, σύμβουλος προγράμματος και επικοινωνίας, δεν είναι ικανή. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι ικανή, αλλά για να παρουσιάζει οποιοδήποτε δελτίο ειδήσεων εκτός του κεντρικού. Η εμπειρία της στο πολιτιστικό ρεπορτάζ όπου την γνώρισαν οι τηλεθεατές δεν της παρέχει τα εφόδια για να σταθεί σε ένα τόσο απαιτητικό δελτίο ειδήσεων και πολύ περισσότερο να κάνει συνεντεύξεις με αρχηγούς κομμάτων – όπως το συνηθίζει η ΕΡΤ στα δελτία της.

Φυσικά μπορεί να βελτιωθεί. Να δουλέψει και να κατακτήσει και αυτόν τον τομέα. Μπορεί ακόμη το εμπειρότατο προσωπικό της ΕΡΤ να τη στηρίξει και να τα καταφέρει. Πόσο χρόνο όμως έχει στη διάθεσή της η ΕΡΤ για να μάθει η Δώρα τη δουλειά;

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...