Πασίγνωστο μοντέλο αποκαλύπτει: «Έκανα συχνά σεξ σε αεροπλάνο, όμως πάντα με έπιαναν»

24 Ιουλίου 2016

Ιδιαίτερες αποκαλύψεις από πασίγνωστο μοντέλο, που αναμένεται να συζητηθούν ιδιαίτερα! Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό LOVE, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική, μιλώντας για πιπεράτες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

Άλλωστε η προσωπική της ζωή έχει απασχολήσει κατά καιρούς έντονα τα κοσμικά ρεπορτάζ, καθώς οι σύντροφοί της ήταν και από τα δύο φύλα. Τους τελευταίους 18 μήνες, βγαίνει με τον 33χρονο τραγουδιστή St. Vincent και όπως φαίνεται τα πράγματα μεταξύ τους είναι πολύ καλά.

Ο λόγος για την Cara Delevingne! Το περιζήτητο μοντέλο, πρωταγωνιστεί στην ταινία Suicide Squad και έδωσε κοινή συνέντευξη, με την  συμπρωταγωνίστρια της, Margot Robbie. Ανάμεσα σε άλλα λοιπόν, ανάφερε: «Έχω κάνει πολύ σεξ κατά την διάρκεια πτήσεων. Όμως πάντα καταλήγουν να με πιάσουν. Είναι ακατόρθωτο να μη σε καταλάβουν».

«Έκανα σεξ σε καρέκλα του αεροπλάνου και ένας τύπος με κοιτούσε. Καταλήξαμε να κάνουμε παρατήρηση στην αεροσυνοδό για ό,τι συνέβαινε. Της είπαμε: “Μπορείτε να του πείτε να σταματήσει;”», αποκάλυψε η 23χρονη Cara.

Πηγή: peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...