Λίντσεϊ Λόχαν: Την απάτησε ο σύντροφός της με Ρωσίδα πόρνη; Τι έγραψε οργισμένη στο Twitter

25 Ιουλίου 2016

Το απόλυτο ξεκατίνιασμα συμβαίνει ανάμεσα στην Lindsay Lohan και τον μέχρι πριν από λίγες ώρες αρραβωνιαστικό της Egor Tarabasov. Δεν τον λέμε πρώην γιατί ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δυο τους θα χωρίσουν.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πάνω που λέγαμε ότι η Lohan βρήκε τον έρωτα, τη γαλήνη και την ευτυχία στο πρόσωπο του 23χρονο Ρώσου επιχειρηματία μια απιστία όπως φαίνεται ήρθε να χαλάσει τα σχέδιά της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός από μόνη της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ανακοίνωσε ότι ο καλός της την απάτησε με μια «Ρωσίδα πόρνη». Και σαν να μην έφτανε αυτό πέταξε και τη βόμβα ότι είναι έγκυος. 

Το χρονικό του ξεκατινιάσματος στο Twitter
H Lindsay ανέβασε αρχικά στο Instagram, μία φωτογραφία της με τον αρραβωνιαστικό της με το πρόσωπό του γεμάτο μουντζούρες, μετά μία φωτογραφία από κάποιο πάρτι με το σχόλιο «ο αρραβωνιαστικός μου με μία Ρωσίδα πόρνη», ενώ αμέσως μετά τόσο στο Τwitter όσο και στο Ιnstagram ανέβαζε φωτογραφίες τους και τον ευχαριστούσε που δεν γύρισε στο σπίτι. Και δεν σταμάτησε εκεί. Στην πορεία πόσταρε στο twitter (και αμέσως μετά έσβησε) τη διεύθυνση κατοικίας, και τα στοιχεία της «Ρωσίδας πόρνης» και όλο αυτό το ντελίριο τελείωσε με ένα μήνυμα στο twitter όπου άφηνε να εννοηθεί πως είναι έγκυος (βασικά έγραψε πως είναι έγκυος αλλά είχε λινκ σε παλιότερη ταινία της στην οποία υποδύονταν μία γυναίκα που προσποιούνταν πως είναι έγκυος). 
Οι τελευταίες φωτογραφίες στο Instagram 

Πάντως τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως η Lohan έχει ξεφύγει καθώς τις τελευταίες μέρες ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram πολύ... άγριες φωτογραφίες που θυμίζουν λίγο πολύ τον παλιό κακό της εαυτό. 

Πριν από έξι μέρες οι δυο τους φαίνεται να περνούν καλά με ένα άλλο ζευγάρι

Πηγή: protothema.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ