Έτσι είναι να έχεις αυστηρούς γονείς το καλοκαίρι

25 Ιουλίου 2016

Παρακολουθούν το κάθε σου βήμα, ενώ μάλλον δεν θα καταφέρεις ούτε αυτό το καλοκαίρι να πας διακοπές με τους φίλους σου. Τουλάχιστον όχι χωρίς την δικιά τους επίβλεψη.

Πριν απελπιστείς τελείως όμως, σκέψου ότι δεν είσαι η μόνη. Υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω που τραβάνε τα ίδια με εσένα. Δεν πάνε σε όλα τα cool πάρτι, ενώ θα αναγκαστούν να πάνε για άλλο ένα καλοκαίρι διακοπές με τους γονείς τους και όλο το σόι. Οπότε άνετα θα ταυτιστείς με τα παρακάτω γεγονότα. Από μεριάς μου να σου πω να κάνεις υπομονή, τα καλύτερα καλοκαίρια είναι μόνο μπροστά σου. Δεν θα είσαι πάντα... φυλακισμένη των γονιών σου. 

1. Κάθε πράγμα που κάνεις πρέπει να το έχεις κανονίσει ήδη βδομάδες πιο πριν 

planning

2. Αυτό σημαίνει πως διακοπές, πάρτι και μονοήμερες της τελευταίες στιγμής, αυτομάτως παίρνουν ένα τεράστιο Χ. 

3. Και το χειρότερο; Οι φίλοι σου που δεν έχουν αυστηρούς γονείς δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν μπορείς με τίποτα να τους αλλάξεις γνώμη. 

cant-wendy-williams

4. Κι αν κάποιος σου πει "Σιγά, πες τους ψέματα ή μην τους πεις τίποτα. Απλά φύγε" εσύ τον κοιτά κάπως έτσι: 

rupaul-laugh

5. Το καλοκαίρι για εσένα είναι και ξεκούραση αλλά σίγουρα για λίγες ώρες τη μέρα θα έχεις να κάνεις δουλειές στο σπίτι. 

chores

6. Οι φίλοι καλούν τους φίλους τους να κάνουν διακοπές μαζί. Ε οι δικοί σου γονείς δε σε αφήνουν να κάνεις ούτε αυτό! Πόσο μάλλον να πας εσύ σε αυτούς. 

fake-laugh

7. Αν τελικά όμως τύχει και σε καλέσει κάποιος φίλος σου να πάτε στο εξοχικό του και οι γονείς σου πουν το ναι, οι γονείς σου θα πάρουν τηλέφωνο τους γονείς του φίλου σου και θα θέλουν να μάθουν τι θα φας, πού θα μένεις, τι θα κάνετε εκεί και όλα τα συναφή. 

Είναι και η στιγμή που πραγματικά σκέφτεσαι αν αξίζει να πας. 

cell-phone

8. Όταν τύχει και πας στη θάλασσα μόνη σου, σε βομβαρδίζει κάθε δέκα λεπτά με μηνύματα λέγοντας σου ότι δεν ξέρει που είσαι, να βάλεις αντηλιακό, να μην κάθεσαι πολλή ώρα στον ήλιο και να μην αργήσεις. 

where-are-you-going

9. Όλοι σου οι φίλοι λόγω καλοκαιριού μπορούν να μείνουν έξω πιο αργά. Όχι όμως εσύ. 

curfew

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ