Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του Αυγούστου σύμφωνα με την αστρολογία

26 Ιουλίου 2016

Τα άστρα την Τρίτη και οι ερωτικές προβλέψεις του Αυγούστου 2016.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
blank
 

Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του απρόβλεπτου, του ξαφνικού, του απροσδόκητου, που μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινότητά μας από τη μια στιγμή στην άλλη και να μας γεμίσει ελπίδες και προσδοκίες. Η επίδραση του τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ουρανούπου κορυφώνεται αύριο, επηρεάζει τις εξελίξεις, τις διαθέσεις, και δημιουργεί ένα περιβάλλον εκπλήξεων, υπενθυμίζοντας μας πως τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις...

Τα άστρα την Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016, με την Σελήνη στον Κριό

Το στίγμα της σημερινής μέρας το δίνει η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι που σε βοηθά να αναλάβεις πρωτοβουλίες, δημιουργώντας εκείνη την εσωτερική παρόρμηση, που σε κάνει να κινητοποιείσαι, να νιώθεις την ανάγκη να δράσεις, να φέρεις στη ζωή και στην καθημερινότητά σου καινούργια πράγματα, καινούργια όνειρα και καινούργια σχέδια, που θα ανανεώσουν τις προοπτικές και τις ελπίδες σου!

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που κορυφώνεται στις 5:55 τα ξημερώματα, διευκολύνει την έκφραση. Έτσι, οι πρωινές ώρες της ημέρας είναι κατάλληλες για να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε, αυτό που μπορεί να έχουμε μέσα μας, αλλά και να προωθήσουμε τα σχέδιά μας σε ένα πολύ καλό κλίμα, που θα μας επιτρέψει και να βρούμε βοήθεια ή υποστήριξη, συχνά και από πρόσωπα που ούτε καν είχαμε φανταστεί!

Στις 9:19 το πρωί, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, πολύ πιθανόν σε κάποιους να δώσει μια ιδέα για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, μια και μας βάζει στη διαδικασία του αναπάντεχου, του ξαφνικού του απροσδόκητου, αυτού που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να εξελίξει σχέδια, ιδέες, σχέσεις, συνεργασίες, με εκείνον τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο, που μόνο το σύμπαν μπορεί να δημιουργήσει!

Σελήνη στον Ταύρο

Στις 6:37 το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου για να ανοίξει ένα διήμερο που η ανάγκη για καλοπέραση και για απόλαυση γίνεται προτεραιότητα!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τη Σελήνη στον Κριό;

Ωστόσο, τη σημερινή μέρα οι ενέργειες τάσσονται υπέρ των ΚριώνΛεόντων και Τοξοτών τουτρίτου δεκαημέρου και τους καλούν να γίνουν τολμηροί, να διεκδικήσουν, να μιλήσουν, να επικοινωνήσουν και να ανοίξουν την πόρτα της τύχης! Γιατί τις ημέρες αυτές, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί! 

myastro.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ