Φτιάξτο μόνη σου: Υπέροχες και πρωτότυπες κρεμάστρες για τα κοσμήματά σου

30 Ιουλίου 2016

Βραχιόλια, κολίε, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια... Δεν είναι ποτέ αρκετά! Δεν έχει ποτέ σημασία πόσα έχεις, αν δεις κάτι και σου αρέσει και είναι και σε καλή τιμή, θα το αγοράσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Το θέμα είναι όμως τι θα τα κάνεις όλα αυτά ενώ έχεις γεμίσει τουλάχιστον δύο κοσμηματοθήκες; Άσε που συνέχεια μπλέκονται μεταξύ τους μέχρι να βρεις τελικά αυτό που θέλεις να φορέσεις! Για να μην αναφέρω ότι πολλά από αυτά που ήδη έχεις ούτε καν θυμόσουν ότι υπάρχουν. 

Η αλήθεια είναι πως τα κοσμήματά μας θα πρέπει να τα βλέπουμε για να μπορούμε να αποφασίζουμε γρήγορα και να μην χάνουμε και εκεί χρόνο. Αν έχεις μικρό δωμάτιο, θα βρεις εξαιρετικά χρήσιμες τις παρακάτω κατασκευές-κρεμάστρες για τα κοσμήματά σου. Έχεις ακόμα άπλετο χρόνο μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία άλλωστε για να τις φτιάξεις! 

1. Μια κάθετη σανίδα με οριζόντιες ξύλινες βέργες είναι ό,τι πρέπει 

Hanging Jewelry Holder 1

2. Ένα παλίο... παράθυρο 

Hanging Jewelry Holder 2

3. Φτιάξε από την αρχή με το δικό σου στιλ έναν πίνακα από φελό. Πέρασε του ένα όμορφο ύφασμα και κρέμασε εκεί όλα σου τα κοσμήματα με πινέζες! 

Hanging Jewelry Holder DIY

4. Κοσμηματοθήκη... συρτάρι! Οπουδήποτε θα βρεις ένα παλιό συρτάρι που μπορείς να το διακοσμήσεις όπως θέλεις και να το βάψεις σε ό,τι χρώμα θες! Τα πόμολα θα κάνουν τη διαφορά! 

Hanging Jewelry Holder 5

5. Πάνω σε ένα ξύλο, κάρφωσε παλιά πόμολα! 

Hanging Jewelry Holder 6

6. Δύο όμορφες παραλλαγές με κορνίζα ή παλιό σπασμένο καθρέφτη 

Hanging Jewelry Holder 12

Hanging Jewelry Holder 10

7. Κρεμάστρα από ένα κλαδί; Γιατί όχι; Απλώς βάλε του επάνω καρφιά.

Hanging Jewelry Holder 9

8. Ακόμα κι ένας τρίφτης φαντ'αζει ιδανικός σαν κρεμάστρα για τα καλλυντικά σου! Αλλάξε του το χρώμα και αυτόματα αλλάζει και όλος του ο χαρακτήρας! 

Hanging Jewelry Holder 14


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ