Στο δυναμικό του "Ε¨η Καινούριου- Το καθημερινό πρωινό Καραβάτου - Κατσούλη

31 Ιουλίου 2016

Ήταν κοινό μυστικό ότι μετά την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής της στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε και με άλλους τηλεοπτικούς  σταθμούς. Το επικρατέστερο σενάριο την ήθελε στο Epsilon.

Η παρουσιάστρια ανήκει επίσημα στο δυναμικό του καναλιού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, η Κατερίνα Καινούργιου θα αναλάβει την (πολύ) πρωινή ζώνη, αυτή των 07:00 – 10:00.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός:

«Κάτι ..καινούργιο θα συμβεί στο E !

Κάτι καινούργιο … με την Καινούργιου!!

Η εντυπωσιακή Κατερίνα στην πρωινή ζώνη 7-10 του EPSILON.

Με μια ομάδα έκπληξη που θα συζητηθεί και τον Θέμη Μάλλη αρχισυντάκτη της καινούργιας εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάθε λόγο να χαμογέλα κάθε πρωί στο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  της «σπίτι».

Τον Σεπτέμβρη από Δευτέρα έως και Παρασκευή συντονιστείτε στο EPSILON.

Γιατί τα πρωινά σας θα γίνουν πιο ..γοητευτικά!!».

Αλλά και το ζεύγος Καραβάτου - Κατσούλη θα κρατούνε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μετά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού:

Το EPSILON στηρίζει το ζευγάρι του και το θέλει πολύ …μαζί… στην πρωινή ζώνη!!

Κατερίνα Καραβάτου -Κρατερός Κατσούλης  σε ακόμα περισσότερη δόση …επί 5 , μετακομίζουν από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρόγραμμα του ΕPSILON τιμώντας την αληθινή σχέση που έχτισαν με τους τηλεθεατές τους.
Η μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας και του Κρατερού που πρωταγωνίστησαν επί 2 συνεχόμενες σεζόν στα πρωινά του Σαββατοκύριακου θα συνεχιστεί από το Σεπτέμβριο κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 10 το πρωί.

Με μια νέα δυνατή ομάδα συνεργατών θα κάνουν τα πρωινά σας πραγματικά ξεχωριστά. Περισσότερες εκπλήξεις για το νέο πρωινό  που θα γίνει η καλύτερη  συντροφιά … το Σεπτέμβριο στο EPSILON!

Πηγή: peoplegreece.gr, enimerosi24


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ