Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Harry Potter

31 Ιουλίου 2016

Τα βιβλιοπωλεία του Λονδίνου γέμισαν από τους θαυμαστές του Harry Potter οι οποίοι έσπευσαν να αγοράσουν το τελευταίο βιβλίο, "Harry Potter and the Cursed Child", o Harry Potter και το Καταραμένο Παιδί.

Το βιβλίο είναι το σενάριο για ένα θεατρικό που παίζεται στο Palace theatre του Λονδίνου και διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά τα γεγονότα του τελευταίου βιβλίου.

Το σενάριο θέλει τον Harry "να παλεύει με ένα παρελθόν που αρνείται να παραμείνει εκεί που ανήκει, ενώ ο γιος του Albus προσπαθεί να σηκώσει το βάρος της οικογενειακής παράδοσης που ποτέ δεν θέλησε." 

Εκατοντάδες βιβλιοπωλεία στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για να γιορτάσουν την έκδοση της τελευταίας ιστορίας του Harry Potter που έχει πουλήσει 450 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως από το 1997. 

"Λίγα γεγονότα στο χώρο του βιβλίου είναι τόσο μεγάλα όσο η κυκλοφορία μιας νέας ιστορίας του Harry Potter - στην πραγματικότητα είναι χάρη σε αυτή τη σειρά που ξεκινήσαμε να ανοίγουμε τα μεσάνυχτα. Η πρώτη γενιά των θαυμαστών του βιβλίου έχει τώρα μεγαλώσει αλλά η αγάπη τους δεν έχει αλλάξει." αναφέρει στη Guardian ο επικεφαλής μάρκετινγκ των βιβλιοπωλείων Foyles. 

 

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...