Αποκάλυψη για τη σχέση Λιάνη- Κώστα Σπυρόπουλου: Πλήρωσαν τους παπαράτσι για να μην τους φωτογραφίζουν

2 Αυγούστου 2016

Η σύζυγός του αξέχαστου ηθοποιού Κώστα Καρρά, Αγγελική Μπαρούτσου, αποκαλύπτει ότι πριν από 20 χρόνια είχαν φιλοξενήσει στο εξοχικό τους σπίτι στην Κινέτα, τον Κώστα Σπυρόπουλου και την Δήμητρα Λιάνη και μιλάει για τη σχέση τους

Η σύζυγός του αξέχαστου ηθοποιού, Κώστα Καρρά, Αγγελική Μπαρούτσου, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και μίλησε για τη σχέση του Κώστα Σπυρόπουλου και της Δήμητρας Λιάνη. 
 

Η Αγγελική Μπαρούτσου με τον Κώστα Καρρά

Μετά τον ξαφνική απώλεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Σπυρόπουλος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Δήμητρας Λιάνη, χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Αγγελική Μπαρούτσου αποκάλυψε ότι μαζί με τον σύζυγό τους, Κώστα Καρρά, είχαν φιλοξενήσει πριν από είκοσι χρόνια στο εξοχικό τους την Δήμητρα Λιάνη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, οι οποίοι πλήρωσαν τους παπαράτσι για να μην δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους. Ο λόγος που δεν ήθελαν να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες, ήταν επειδή ήταν πολύ«νωπός ο θάνατος της Αλίκης και του Ανδρέα», όπως τόνισε η Αγγελική Μπαρούτσου.

Οι φωτογράφοι, όμως, δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους. Πήραν τα χρήματα και παράλληλα πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά.«Ναι, είχαν έρθει στο σπίτι μας στην Κινέτα για διακοπές, προσκεκλημένοι του συζύγου μου, Κώστα Καρρά. Και φυσικά η είδηση διέρρευσε και άρχισε το κυνηγητό. Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι την εποχή εκείνη. Όταν αποφασίσαμε να τους φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας στην Κινέτα, θα συνεργαζόταν ο σύζυγος μου με τον Σπυρόπουλο και ήταν η αφορμή για να κάνουμε όλοι μαζί διακοπές. Ήρθαν εδώ με ιδιωτική ασφάλεια, χωρίς να κρύβονται στην αρχή. Έμειναν τέσσερις ημέρες....Την τρίτη ημέρα πλάκωσαν οι paparazzi. Κάπως μαθεύτηκε η είδηση. Ήταν κρυμμένοι στην παραλία οι paparazzi και άρχισαν να φωτογραφίζουν. Ο Κώστας με τη Δήμητρα είχαν πανικοβληθεί. Έπιασαν τότε, λοιπόν, ο Κώστας και η Δήμητρα τους φωτογράφους και τους έδωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσό, με σκοπό να μη δημοσιευθούν οι φωτογραφίες. Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ήταν πολύ νωπός ο θάνατος και της Αλίκης και του Ανδρέα. Όμως οι paparazzi αθέτησαν τον λόγο τους. Δεν κράτησαν την υπόσχεση τους να μη δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες. Έτσι πήραν και τα λεφτά και πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά»,
εξομολογήθηκε η Αγγελική Μπαρούτσου.

Πηγή: protothema.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ