Άνδρας: Τι δείχνει ο τρόπος που κάνει μπάνιο για τον χαρακτήρα του

2 Αυγούστου 2016

Οι συνήθειες στο μπάνιο προδίδουν πολλά για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του άνδρα που μόλις γνώρισες. Δεν είναι μονάχα θέμα καθαριότητας. Δείτε ποια χαρακτηριστικά μπορείτε να ανακαλύψετε κοιτώντας τον σύντροφό σας να πλένεται. 

Men who take quickies arepractical and reliable — they look at showering as a basic necessity to be banged out first thing in the morning.

Ο γρήγορος

Δε μένει στο μπάνιο για πολύ ώρα. Κάνει τη δουλειά του γρήγορα και φεύγει. 

Συμφωνα με τη ψυχολόγο Velisha Vranich έχεις δίπλα σου έναν άνδρα επιμελή και πολύ λογικό. Δε σπαταλά χρόνο σε πράγματα που θεωρεί περιττά, δε του αρέσουν οι πολετέλειες και θέλει να εκμεταλλεύεται την κάθε στιγμή. Είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για έναν καλό επαγγελματία που δε θέλει να αργεί το πρωί στη δουλειά του και υπεύθυνο άνδρα που δε θα βρει δικαιολογίες, δε θα αναβάλει μια εργασία που οφείλει να κάνει για να απολαύσει μερικές στιγμές. Υπεύθυνη είναι και η συμπεριφορά του στις γυναίκες οι οποίες τον θεωρούν αξιόπιστο. 

Here's a man who probably still thinks burping is hilarious. In other words, he's a little immature.

Ο "δεν πλένομαι κάθε μέρα"

Σύμφωνα με τον Dr. Daniel Goldfarb κλινικό ψυχολόγο είναι τύπος αυθόρμητος που κάνει εκείνο με το οποίο αισθάνεται καλύτερα. Από την άλλη μεριά όμως το να αμελεί κάποια πράγματα που πρέπει να γίνονται καθημερινά δηλώνει και μια ανωριμότητα. Μπορεί να περνάτε καλά και να είναι ευχάριστος μην εκπλαγείς όμως αν κάποια στιγμή νιώσεις ότι θέλει να γίνεται το δικό του και δε δίνει πολύ σημασία στις ανάγκες σου. 

A guy will occasionally take a long shower if he's stressed or looking for a convenient place for solo sex. But if he's consistently logging long hours in the bathroom, he may be hiding a dirty little secret: narcissism.

Το μπάνιο μαραθώνιος

Σύμφωνα με τη Dr. Vranich πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημάδι! Είναι δείγμα ναρκισσισμού και υπερβολικής ενασχόλησης με το εγώ του! Ο άνδρας που περιποιείται με τις ώρες τον εαυτό του είναι πολύ πιθανόν να νοιάζεται τόσο πολύ για τον ίδιο ώστε να σε παραμελεί. Είναι πιθανόν επίσης να θέλει να τον υπηρετείς και εσύ με τις ώρες! Υπάρχει και ένα καλό όμως: παραδομένος στις αισθήσεις και τις απολαύσεις ίσως είναι λάτρης του καλού σεξ και μπορείς να επωφεληθείς και εσύ από αυτό!

A guy who rinses off more than once (or twice if he goes to the gym) in a 24-hour period isn't just clean-cut, he's slightly neurotic.

Κάνει συνέχεια μπάνιο. 

Εντάξει, ειδικά το καλοκαίρι είναι φυσικό να πλένεσαι μια και δυο και τρεις φορές ειδικά όταν πηγαίνεις και γυμναστήριο. Προσοχή όμως! Αν ο άνδρας κάνει συνέχεια μπάνιο παραπάνω από τρεις τέσσερις φορές την ημέρα ίσως είναι ελαφρώς νευρωτικός. Αυτό έχει και τα καλά αλλά και τα άσχημά του: μπορεί να σε ζαλίσει με την εμμονή του να δίνει σημασία στις λεπτομέρειες αλλά από την άλλη ίσως είναι και ένα δείγμα ότι θα φροντίζει να περνάς καλά και θα δίνει σημασία και στην παραμικρή σου ανησυχία. 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ