Τα ζώδια της ημέρας: Αστρολογικές προβλέψεις και συμβουλές για κάθε ζώδιο

2 Αυγούστου 2016
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 02/08/2016 ΜΕΧΡΙ 02/08/2016

 

ΚΡΙΟΣ
Το πρωί η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Για να συνεχίσει την πορεία του ο δεσμός σας θα πρέπει και οι δύο να κατανοήσετε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να μην επαναληφθούν και πάλι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συναισθηματικά η κατάσταση θα είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος ανανεώνει την ερωτική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως αποκτήσετε έναν καινούργιο φίλο, ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε μια βαθιά ψυχική ταύτιση. 
ΛΕΩΝ
Πρέπει να δείξετε περισσότερο υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες ή ακόμα και ανούσιες λεπτομέρειες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διαίσθησή σας, θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε σε κάποιες καταστάσεις. Σήμερα η σχέση σας δοκιμάζετε και προβλήματα του παρελθόντος 

ΖΥΓΟΣ
Συναισθηματικά σήμερα περνάτε μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθήστε να βρείτε χρηματοδότηση εάν θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να είστε και πάλι ανταγωνιστικοί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για να μην πέσετε σε έναν αρνητικό ψυχισμό ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ περνώντας οι ώρες κορυφώνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκφράστε τις απόψεις σας σε συνεργάτες και συναδέλφους και πάρτε πρωτοβουλίες. Ελάτε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο δείξτε την αγάπη σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε από ένα προηγούμενο δεσμό ενδέχεται να βγουν προς τα έξω, επηρεάζοντας αρνητικά την αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Διασκεδάστε σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει! 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ