Mήπως σε πιέζει να κάνετε σεξ; Τα 8 αλάνθαστα σημάδια για να το καταλάβεις!

2 Αυγούστου 2016

Περνάτε πολύ όμορφες στιγμές οι δυό σας και όταν είστε λίγο πιο ιδιωτικά κάνει προσπάθειες να σε πλησιάσει και να κάνετε το επόμενο βήμα. Εσύ όμως δεν νιώθεις ακόμα ότι θέλεις να προχωρήσετε. Του το έχεις πει βέβαια, όμως πολλές φορές νιώθεις ότι ο λόγος σου πέφτει στον τοίχο. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε μαζί, σημασία έχει το τι νιώθεις. Και ναι, είναι δύσκολο το αγόρι σου να θέλει πολύ να κάνετε σεξ και εσύ απλώς να μην συντονίζεσαι. Πριν πάρεις τη λάθος απόφαση χωρίς καν να το καταλάβεις, ανακάλυψε αν βρίσκεις τα παρακάτω σημάδια στην συμπεριφορά του. Αν τελικά όντως σε πιέζει θα πρέπει είτε να το συζητήσετε είτε να αποφάσισεις να αφήσεις τη σχέση αυτή. Πάντα να θυμάσαι ότι δεν έχει κανένας το δικαιώμα να σε πιέσει για κάτι, το σώμα είναι δικό σου και το αφεντικό είσαι εσύ και κανένας άλλος. 

1. Κάθε φορά που του λες να σταματήσει, κατεβάζει μούτρα 

Θα μου πεις, αφού του στερείς τη χαρά αυτή είναι δυνατόν να μη κατσουφιάζει;Αν όμως με το που ακούσει το "Αρκετά" κάνει σαν ταύρος σε υαλοπωλείο κάτι δεν πάει καλά. Όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις, είναι κι αυτό μια μορφή πίεσης και εξάλλου δικό σου είναι το σώμα και το κάνεις ό,τι θέλεις. 

2. Νιώθεις ότι έχεις την υποχρέωση 

Στην πραγματικότητα, έτσι σε έχει κάνει να νιώθεις. Το ότι είσαι κοπέλα του δε σημαίνει ότι θα κάνεις κάτι μόνο και μόνο επειδή το θέλει αυτός και στην πραγματικότητα δεν το θέλεις εσύ. Είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρετε από κοινού. 

3. Σε γεμίζει ενοχές 

Αν επιμένει κάθε φορά που του λες όχι προσπαθώντας να σε κάνει να νιώσεις ένοχη, κάτι πάει πολύ στραβά. Είναι πολύ άσχημο σημάδι γιατί κανονικά θα έπρεπε να σου φέρεται με σεβασμό όχι να σε πιέζει. Σκέψου καλά λοιπόν τι θα κάνεις μετά από αυτό το σημείο.

4. Σε απειλεί ότι θα σε χωρίσει 

Μα είναι δυνατόν; Το να σε απειλεί περιττό να πω ότι είναι ο χειρότερος τρόπος που μπορεί να σε πιέσει και ο πιο άσχημος. Γιατί στην πραγματικότητα, αυτός που νοιάζεται πραγματικά για εσένα, θα περιμένει όσο καιρό κι αν πάρει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο τέλος θα θέλεις να προχωρήσεις μαζί του. 

5. Σε συγκρίνει με προηγούμενες σχέσεις του 

"Με την Γεωργία έγινε σχεδόν αμέσως". Ωραία λοιπόν, πήγαινε στη Γεωργία. Εγώ έχω δικιά μου προσωπικότητα, δικά μου συναισθήματα και σίγουρα αν με συγκρίνεις με την πρώην σου, δε σου αξίζω. Αυτό θα πρέπει να σκεφτείς! 

6. Το σεξ καταλαμβάνει το 70% των συζητήσεων σας

Όταν πεις όχι, δε το συζητά εκείνη τη στιγμή. Όταν όμως βρεθείτε και συζητάτε σε άσχετη φάση, ακόμα και με άσχετη αφορμή, δεν μπορεί παρά να σχολιάσει το ότι ακόμα δεν έχετε κάνει σεξ. Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν σου δείχνει καθόλου ότι σέβεται την απόφασή σου. Ίσα ίσα, σε πιέζει. 

7. Συνέχεια σου ζητά να του στείλεις γυμνές φωτογραφίες 

Το να σε πιέζει να του στείλεις γυμνές φωτιγραφίες είναι πάνω κάτω το ίδιο με το να κάνετε σεξ. Αν ήμουν στη θέση σου, δε θα έστελναν σε κανέναν απολύτως γυμνές φωτογραφίες μου. Γιατί μετά αν χωρίσετε, ξέρεις που θα καταλήξουν αυτές οι φωτογραφίες; Ή ξέρεις ότι δε θα τις δείξει σε φίλους του; Προστάτεψε λοιπόν τον εαυτό σου. 

8. Το ένστικτό σου φωνάζει "Όχι" 

Δεν φταις εσύ απαραίτητα, μπορεί απλά να μην το έχεις νιώσει ακόμα και αυτό να οφείλεται στο ότι αυτός δε σου δημιουργεί αυτός την απαραίτητη ασφάλεια. Μπορεί στο κεφάλι σου να σκέφτεσαι: "Ας το κάνω να πάει στα κομμάτια" αλλά η καρδούλα σου έχει άλλη άποψη. Είναι άλλωστε μια πολύ σημαντική στιγμή αυτή και θα τη θυμάσαι για όλη σου τη ζωή. Γιατί λοιπόν να τη χαλάσεις με κάποιον που δεν αξίζει; 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +56983+140067 - adTechUnit 0
Γεια σας εδώ και ενα χρόνο έχω σχέση με...
Γιατί οι φίλες μου έχουν σχέση και εγώ όχι;
Νιώθετε έξω από κάτι που έχουν κοινό οι...
Μυθομανία: Γιατί κάποιοι άνθρωποι λένε συνέχεια ψέματα;
Ο κάθε άνθρωπος με το δικό του τρόπο...