Βαριέσαι πολύ; Δες σε τα 6 sites που πρέπει να μπεις!

3 Αυγούστου 2016

Έχεις ξεμείνει στην Αθήνα. Έχεις δει όλα τα καινούρια επεισόδια του Pretty Little Liars και ακόμα πιο πολλά tutorials ομορφιάς στο Youtube. Η βαρεμάρα σου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που έχεις δει κάθε αστείο βίντεο με γάτες και σκύλους. Και τώρα τι; Θα σου πω εγώ! Δες παρακάτω 17 site στα οποία μπορείς να περάσεις δημιουργικά -λέμε τώρα- τον χρόνο σου και να περάσει λίγο η ώρα. 

1. A Good Movie to Watch

Το να μην ξέρεις ποια ταινία να δεις μπορεί να είναι μαρτυρικό πολλές φορές. Αυτή η σελίδα όμως, μπορεί να σου πει ποια ταινία να δεις τώρα ανάλογα με τη διάθεσή σου και το τι θέλεις να δεις. Σίγουρα θα βρεις κάτι να δεις πάντως. 

A Good Movie to Watch

2. Radiooooo 

Αν είσαι εθισμένη στη μουσική, θα το λατρέψεις. Η σελίδα σου επιτρέπει να βρεις μουσική ανάμεσα στις διάφορες δεκαετίες αλλά και στον κόσμο. Διάλεξε μια δεκαετία και μια χώρα και θα αρχίσει να παίζει μουσική! 

Radiooooo

3. Pixel Thoughts

Ανησυχείς για κάτι; Απλώς πληκτορλόγησέ το και θα το δεις να μικραίνει και να εξαφανίζεται! Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσει όσο δε φαντάζεσαι. 

Pixel Thoughts

4. Geoguessr

Σου αρέσει η γεωγραφία ή είσαι καλή στον προσανατολισμό; Τότε μπες σίγουρα σε αυτή τη σελίδα όπου σε πετάει σε μια τυχαία περιοχή μέσω εικόνων από το Google Maps κι εσύ προσπαθείς να καταλάβεις πού στο καλό βρίσκεσαι. 

 Geoguessr

5. Open Puppies

Ήθελες ατέλειωτα gif με απίστευτα σκυλάκια; Ε βρήκες το χώρο που πάντα ονειρευόσουν.

6. Akinator

 Akinator

Ο Akinator ξέρει τα πάντα μέσα σε 20 ερωτήσεις. Απλώς σκέψου κάτι και απάντησε στις ερωτήσεις που θα σου κάνει. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)
Η Σκέψη της ημέρας
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)