Γλασαρισµένο ψαρονέφρι µε την πιο τέλεια σαλάτα!

4 Αυγούστου 2016

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το μέλι και τη μουστάρδα. Τα ανακατεύουμε καλά. Βουτάμε μέσα τις φέτες ψαρονέφρι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και αλατοπιπερώνουμε. Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα και αραδιάζουμε το κρέας. Ψήνουμε για 20΄ στους 200°C. Καθαρίζουμε το σέλερι από τις ίνες, το πλένουμε και το κόβουμε σε φέτες. Το βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα καρότα και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε σε πιάτα τη σαλάτα και τοποθετούμε επάνω το γλασαρισμένο κρέας.

 

http://www.argiro.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ