Αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα περάσουν τα ζώδια το Σαββατοκύριακο

5 Αυγούστου 2016
 
blank
 
blank
 

Με ανατρεπτικές διαθέσεις έρχεται το τριήμερο 5 ως 7 Αυγούστου! Την ημέρα της Παρασκευής έχουμε τη μετακίνηση της Αφροδίτης, που εγκαταλείπει το ζώδιο του Λέοντα για να περάσει στην Παρθένο, δημιουργώντας μια σταδιακή αλλαγή στα θέματα των σχέσεών μας, βάζοντάς μας στη διαδικασία να αντιμετωπίζουμε τα πάντα μέσα από το πρίσμα της λογικής και όχι του συναισθήματος.

Τα άστρα το τριήμερο 5 ως 7 Αυγούστου 2016, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Κρόνο

Από την Παρασκευή ωστόσο, έχουμε σε ενέργεια το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου και που επηρεάζει ολόκληρο το τριήμερο, δυσκολεύοντας κυρίως τα θέματα της επικοινωνίας και τις μετακινήσεις μας.

Θυμάστε την παροιμία που λέει πως… η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει; Η παροιμία αυτή βρίσκει πλήρη εφαρμογή στις διαθέσεις των ημερών αυτών, μια και η τάση να γίνουμε αυστηροί ενεργοποιείται, δημιουργώντας μια έντονη διάθεση κριτικής, που μπορεί να σε κάνει να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός απέναντι στα πρόσωπα που συνυπάρχεις ή που αγαπάς…

Παράλληλα, κάθε είδους συναλλαγές, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το Δημόσιο, μας ταλαιπωρούν και καλό είναι τις ημέρες αυτές να αποφύγουμε την όποια εμπλοκή μπορεί να έχουμε με τέτοιου είδους φορείς, γιατί μάλλον δε θα βρούμε άκρη!

Γενικότερα, καλό είναι να μην παραδοθούμε αμαχητί στις δύσκολες και αδιέξοδες σκέψειςπου κάνουν βόλτες στο μυαλό μας, δημιουργώντας ένα μουντό τοπίο που έχει την τάση να στρέφεται στο αρνητικό και το απαισιόδοξο σενάριο… Ένα από τα μυστικά που σίγουρα θα μας διευκολύνει, είναι να αποφύγουμε τη συναναστροφή με ''τοξικούς'' ανθρώπους, που επιβαρύνουν το ήδη δύσκολο κλίμα των ημερών και στρέφουν όλο και περισσότερο την ενέργειά μας στην απαισιοδοξία.

Ας στραφούμε στην οργάνωση και τη μεθόδευση των θεμάτων που μας απασχολούν, κυρίως μέσα από την επεξεργασία που κάνουμε με τον εαυτό μας, αποφεύγοντας συνεργασίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που τις ημέρες αυτές όχι μόνο δεν διευκολύνονται, αλλά μπορεί να οδηγήσουν και σε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουμε.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη

Οι μέρες αυτές συνοδεύονται και από το δύσκολο τετράγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Άρη από τον Τοξότη, που κορυφώνεται την Κυριακή, δίνοντας πρόσθετους λόγους και αφορμές για εντάσεις, κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στα ερωτικά μας, αφού οι δύο αυτοί πλανήτες είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση ή των ισορροπιών στην ερωτική μας ζωή!

Μπορεί να υπάρξει ένα περιβάλλον γκρίνιας, παραπόνων ή και αυστηρής κριτικής, μια και ό,τι εκφράζεται τις ημέρες αυτές, έχει την τάση να γίνεται άκομψα, συχνά και με σκληρό τρόπο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε συγκρούσεις.

Από την άλλη, οι ημέρες αυτές ενεργοποιούν πολύ την ερωτική διάθεση και έτσι είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σχέσεις, οι οποίες στηρίζονται στο έντονο πάθος και την ερωτική χημεία, που είναι ικανή να φέρει δύο ανθρώπους κοντά! Αξιοποιήστε λοιπόν την ενέργεια των ημερών αυτών, για να δημιουργήσετε τις συνθήκες εκείνες που θα ανανεώσουν το ερωτικό πάθος, την ερωτική ένταση, και θα σας κάνουν να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές με το σύντροφό σας ή μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους! Γιατί να θυμάστε πως πάντα ο τρόπος διαχείρισης των ενεργειών είναι στα χέρια μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου

ΔίδυμοιΤοξότεςΠαρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το τριήμερο αυτό καλό είναι να κρατήσουν τις αποστάσεις και να αποφύγουν να εκφράσουν παράπονα και δυσαρέσκειες ή να ανταποκριθούν με έντονο τρόπο απέναντι σε αντίστοιχες εκδηλώσεις. Να θυμάστε πως μια στιγμή μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες, γι’ αυτό καλό είναι να σκέφτεστε πολύ καλά πριν εκστομίσετε λέξεις, που μπορεί παρακάτω να τις μετανιώσετε! Make love, not war!

ΥΓ. Επίσης προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σας! myastro.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ