Ταινία στην Ελλάδα γυρίζει η κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

8 Αυγούστου 2016

Χαρούμενη που θα παίξει στην αμερικανική ταινία «Gates of Hades» που θα γυριστεί σε διάφορα μέρη της χώρας μας, είναι η κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα.

θεοδώρα (326x775) (2).jpg

«Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω ταινία στην Ελλάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πατρίδα του πατέρα μου. Είναι όνειρο ζωής γιατί θα δω μέρη της ελληνικής επικράτειας που δεν είχα άλλοτε την ευκαιρία να επισκεφθώ» ανέφερε στην εφημερίδα Reallife.

Στο πλευρό της ταλαντούχας ηθοποιού θα παίξουν ο Μάνος Γαβράς που θα υποδύεται τον Άδη και η Βάσια Παναγοπούλου που θα κάνει την θεά Δήμητρα: «Είμαι πολύ τυχερή που θα παίξω με αυτούς τους ανθρώπους» επισημαίνει η Θεοδώρα.

Μάνος Γαβράς.jpg

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ το οποίο θα έχει διάρκεια 90 λεπτά και θα είναι εμπνευσμένο από την ιστορία αγάπης του Άδη και της Περσεφόνης.

«Έξι Αμερικανοί φίλοι, επισκέπτονται την Ελλάδα για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ, με θέμα την Ελληνική μυθολογία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε ένα ξενοδοχείο, ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που θα τους αλλάξει τη ζωή. Το ποτάμι και το δάσος κρύβουν πολλούς κινδύνους και μυστικά που οι έξι επίδοξη ντοκιμαντερίστες δεν έχουν φανταστεί» εξηγεί στην εφημερίδα ο σκηνοθέτης της σειράς. 

Πηγή:http://www.star.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
T. S. Eliot
Η Σκέψη της ημέρας
T. S. Eliot