Έτοιμη να γεννήσει η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones»

10 Αυγούστου 2016

Μπορεί να επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Μάρτιο, αλλά για κοιλιά μάθαμε και κοιλιά… δεν είδαμε, μέχρι πριν από λίγες ημέρες που η Καρίς φαν Χάουτεν αποφάσισε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η 39χρονη πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» περιμένει από μέρα σε μέρα να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον ηθοποιό σύντροφό της, Γκάι Πιρς.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ερωτευμένο ζευγάρι (που ξεκίνησε να βγαίνει τον περασμένο χρόνο) κατά την διάρκεια χαλαρής βόλτας στο Άμστερνταμ, με την Καρίς φαν Χάουτεν να έχει πολύ φουσκωμένη κοιλιά.Μάλιστα οι μέλλοντες γονείς, δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και μερικά τρυφερά φιλιά δημόσια, με τον 48χρονο σύντροφο της ηθοποιού να είναι ιδιαίτερα τρυφερός και προστατευτικός μαζί της.


Να σημειώσουμε, πως ο Γκάι Πιρς πριν κάνει δεσμό με την 39χρονη σταρ του «Game of Thrones» ήταν παντρεμένος για 18 χρόνια με την ηθοποιό Κέιτ Μεστίτζ, αλλά ποτέ δεν έκαναν παιδιά καθώς εκείνος δεν ήθελε με τίποτα!«Δεν τα χρειάζομαι καθόλου. Υπάρχουν αρκετά μωρά στον κόσμο. Επίσης δεν πιστεύω πως θα ήμουν καλός πατέρας» είχε δηλώσει το 2007 στον «The Guardian», προσθέτοντας πως «θα είμαι on&off μπαμπάς. 

Πιστεύω πως τα παιδιά χρειάζονται πιο συνεπή στοργή και εγώ δεν είμαι ικανός να την δώσω», κατηγορώντας παράλληλα το… «ψυχρόαιμο ταμπεραμέντο» του γι’ αυτήν την απόφαση.Όλα αυτά μέχρι το 2015 που χώρισε την πρώην και τα έφτιαξε με την Καρίς.

Πηγή: http://www.real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ