Στην Αθήνα ο Σπύρος Γιαννιώτης (βίντεο)

18 Αυγούστου 2016

Στην Αθήνα έφτασε ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος, μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια, τερμάτισε δεύτερος στα 10.000 μέτρα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

«Έχω ανατριχιάσει. Είναι μοναδικές οι στιγμές. Δεν υπάρχουν λόγια. Σήμερα ήταν η πρώτη δόση ρεαλισμού γι' αυτό που έκανα χθες, προχθές, έχουμε μπερδέψει και τις μέρες. Αισθάνομαι απίστευτη ικανοποίηση. Τόσα χρόνια προσπάθειας, υπομονής και θέλησης, απωθημένου, έγινε πραγματικότητα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπύρος Γιαννιώτης και στη συνέχεια ρωτήθηκε γιατί δεν έκανε ένσταση, καθώς πέτυχε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Ολλανδό αντίπαλό του.

«Ο Ολλανδός ήταν αυτός που ακούμπησε πρώτος το χέρι του στο φίνις, εγώ ήμουν δεύτερος. Στόχος μου ήταν το μετάλλιο, αυτό έγινε και ήταν συγκλονιστικό».

«Όταν προσπαθείς κάτι τόσο πολύ και έρχεται μετά από τόσα χρόνια, είναι κάτι μοναδικό. Υπομονή, επιμονή. Επειδή ήξερα ότι είναι η τελευταία μου κούρσα, έδωσα ό,τι είχα. Στα τελευταία μέτρα, πήγα με κλειστά τα μάτια. Αυτό που με κράταγε ήταν η θέληση για αυτό το μετάλλιο», μοιράστηκε ακόμα ο Σπύρος Γιαννιώτης ενώ συμπλήρωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό:

«Είναι πολύ ωραίο να σταματάς ψηλά. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, νιώθω ολοκληρωμένος σαν αθλητής. Θέλω τώρα να ξεκουραστώ. Πάντα θα είμαι κοντά στον αθλητισμό. Τον κάνω 30 χρόνια και παραπάνω. Θα συνεχίσω από όποιο πόστο και αν είναι αυτό. Σήμερα που σας είδα όλους εδώ, δεν περιγράφεται αυτό. Είναι η καλύτερη στιγμή, μακράν».

Πέρα από τους εκπροσώπους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κανένας άλλος επίσημος δεν υποδέχθηκε τον αθλητή.

Πηγή: enikos.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...