Φιλέτα κοτόπουλου με τυρί, ζαμπόν και ντομάτα!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>700 – 800 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας σε 4 κομμάτια, που ζητάμε από τον κρεοπώλη να τα χτυπήσει, ώστενα γίνουν πιο λεπτά (ιδανικά πρέπει να αποκτήσουν πάχος περίπου 1,5 εκ.)</li>
<li>2 κουτ. σούπας μουστάρδα, κατά προτίμηση απαλή</li>
<li>8 φέτες ζαμπόν, κατά προτίμηση καπνιστό από μπούτι</li>
<li>300 γρ. γραβιέρα της αρεσκείας μας, κομμένη σε λεπτές φέτες πάχους περίπου 3 – 4 χλστ.</li>
<li>2 μεγάλες ώριμες ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες</li>
<li>1 κουτ. γλυκού κάρι, σε σκόνη</li>
<li>100 ml ελαιόλαδο</li>
<li>αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap"> </div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 10΄</span> <span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Ψήσιμο</span> περίπου 25΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span>Προθερμαίνουμε καλά το φούρνο στους 200° C. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το κάρι και αλατοπίπερο και αλείφουμε με το μείγμα τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές. Τα βάζουμε σε μέτριο ταψί και ψήνουμε για περίπου 7 – 8 λεπτά από κάθε πλευρά. Αποσύρουμε το ταψί από το φούρνο και απλώνουμε ομοιόμορφα, πάνω στα φιλέτα, την ντομάτα, το ζαμπόν και από πάνω το τυρί. Ξαναβάζουμε στο φούρνο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου άλλα 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει. Ξεφουρνίζουμε, μοιράζουμε στα πιάτα και σερβίρουμε αμέσως μαζί με πράσινη σαλάτα.</p>
<p> </p>
<p><span class="bittersweet">Στα ποτήρια μας</span></p>
<ul>
<li>
<p>Ενα ωραίο λευκό κρασί με μέτριο σώμα και αρωματική ένταση. Ενα Σαββατιανό από τον αμπελώνα των Μεσογείων.</p>
</li>
</ul>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr">http://www.gastronomos.gr</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα