Καβουροσαλάτα αλά Bloody Mary!

18 Αυγούστου 2016
Υλικά
  • 3 κουτ. σούπας κέτσαπ 
  • 1/2 κ. γλυκού Worcestershire sauce (πικάντικο άρτυμα που βρίσκουμε συσκευασμένο σε μπουκαλάκια στα σούπερ μάρκετ)
  •  2-3 σταγόνες ταμπάσκο
  • το ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
  • το χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 καρδιές σαλάτας, χοντροκομμένες
  • 140 γρ. καβουρόψιχα.
  • λίγο ξύσμα λεμονιού σε λωρίδες
Μερίδες 4
Προετοιμασία 10΄

Διαδικασία Ανακατεύουμε την κέτσαπ, τη Worcestershire sauce, το ταμπάσκο και το ξύσμα λεμονιού και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο. Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια το κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού. Από πάνω μοιράζουμε τις καρδιές σαλάτας και την καβουρόψιχα. Απλώνουμε τη σάλτσα που έχουμε στο ψυγείο, λίγο ξύσμα λεμονιού σε λωρίδες και σερβίρουμε.

 

http://www.gastronomos.gr/

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ