Πεντανόστιμο Κροστίνι!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>140 γρ. καβουρόψιχα</li>
<li>6 – 8 ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα </li>
<li>2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα</li>
<li>το χυμό και το ξύσμα από 1 λάιμ  </li>
<li>5 – 6 φύλλα δυόσμου </li>
<li>12 μικρές φέτες από μπαγκέτα ολικής άλεσης </li>
<li>λίγο ελαιόλαδο</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> για 12 κροστίνι</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 10΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τα ντοματίνια, τα κρεμμυδάκια, το χυμό και το ξύσμα του λάιμ και τα φύλλα του δυόσμου. Λαδώνουμε ελαφρώς 12 μικρές φέτες από μπαγκέτα ολικής άλεσης και τις ψήνουμε για 2 – 3 λεπτά στο γκριλ. Μοιράζουμε το μείγμα με την καβουρόψιχα στις ψημένες φέτες ψωμί και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr">http://www.gastronomos.gr</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα