Πεντανόστιμο Κροστίνι!

18 Αυγούστου 2016
Υλικά
  • 140 γρ. καβουρόψιχα
  • 6 - 8 ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα 
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • το χυμό και το ξύσμα από 1 λάιμ  
  • 5 - 6 φύλλα δυόσμου 
  • 12 μικρές φέτες από μπαγκέτα ολικής άλεσης 
  • λίγο ελαιόλαδο
Μερίδες για 12 κροστίνι
Προετοιμασία 10΄

Διαδικασία Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τα ντοματίνια, τα κρεμμυδάκια, το χυμό και το ξύσμα του λάιμ και τα φύλλα του δυόσμου. Λαδώνουμε ελαφρώς 12 μικρές φέτες από μπαγκέτα ολικής άλεσης και τις ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά στο γκριλ. Μοιράζουμε το μείγμα με την καβουρόψιχα στις ψημένες φέτες ψωμί και σερβίρουμε.

 

http://www.gastronomos.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όσκαρ Ουάιλντ
Η Σκέψη της ημέρας
17:58 Όσκαρ Ουάιλντ