Ο χυμός που καταπολεμά τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου

19 Αυγούστου 2016

Ποια είναι η καλύτερη συνταγή χυμού για την αποτροπή των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (premenstrual syndrome), από το πρήξιμο μέχρι τις εναλλαγές της διάθεσης; 

Είμαστε όλες πολυάσχολες και στριμωγμένες από πλευράς χρόνου, φιλόδοξες με έντονη ζωή γυναίκες και μητέρες που καταπιανόμαστε με πολλά πράγματα. Αυτός ο χυμός δίνει στο σώμα σας ό,τι χρειάζεται για να προλάβει την ορμονική διαταραχή, παρέχει μια ποικιλία πυκνή σε θρεπτικά στοιχεία σε συμπυκνωμένη μορφή και είναι πανεύκολο να τον φτιάξετε κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της προεμμηνορροϊκής φάσης για να διασφαλίσετε ότι θα αισθάνεσθε περίφημα. Οι χυμοί είναι ένας αποτελεσματικός και καθόλου δύσκολος τρόπος για να πάρετε τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που χρειάζεται το σώμα σας σε αυτή τη φάση του κύκλου. Δεν σας βγάζει από το πρόγραμμα, δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια ούτε ιδιαίτερη οργάνωση. Μόνο αγοράστε τα απαραίτητα συστατικά του και φτιάξτε έναν κάθε πρωί.

Αυτό το γευστικότατο παρασκεύασμα θα μειώσει την κατακράτηση, θα βοηθήσει το συκώτι σας να διασπάσει τα πλεονάζοντα οιστρογόνα, θα αυξήσει τις ορμόνες που σταθεροποιούν τη διάθεση.

Το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο οφείλεται σε υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων στα οποία δεν αντιτίθεται αρκετή προγεστερόνη - ο κόλιανδρος θα βοηθήσει με αυτό και το παντζάρι θα παράσχει υγιείς υδατάνθρακες για την αντιμετώπιση της κούρασης και της κατήφειας. Πιείτε τον κάθε μέρα, την εβδομάδα πριν από την περίοδο.

Για διασκέδαση, μπορείτε να τον σερβίρετε για εσάς και τις φίλες σας στα ποτήρια του μαρτίνι.

Χρειάζεστε:

ένα παντζάρι

ένα καρότο

ένα πράσινο μήλο

τέσσερα κοτσάνια σέλερι

μισό αγγούρι

δύο κοτσάνια λαχανίδας

μισή αρμαθιά κόλιανδρο

χυμό ενός λεμονιού


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...