Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 22 ως 28 Αυγούστου 2016.

22 Αυγούστου 2016

Ταρώ και έρωτας, την εβδομάδα 22 ως 28 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το σωστό τρόπο για να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Θα το μελετήσεις πολύ καλά το θέμα και επειδή θα δοθεί η αφορμή, θα την αρπάξεις αμέσως χωρίς καθυστερήσεις. Ο οξυδερκής και μεθοδικός σου τρόπος θα επαναφέρει στη ζωή σου το πρόσωπο που αγαπάς, θα είναι σοφή η απόφασή σου να αποφύγεις τα παλιά λάθη.

Νέα γνωριμία: Μην αναλώνεσαι στο ψάξιμο, φίλε μου Κριέ, το καινούργιο πρόσωπο που αναζητάς θα εμφανιστεί μπροστά σου από μόνο του. Σε ξαφνική στιγμή μόλις στρέψεις το βλέμμα σου λίγο λοξά, θα δεις να σε κοιτάζει. Θα πιάσετε την κουβέντα, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε συνομιλία, το προσωπικό ραντεβού θα έρθει πολύ νωρίτερα από ό,τι το υπολογίζεις.

Σχέση – Γάμος: Μήπως μπλέχτηκες και δεν μπορείς να ξεμπλεχτείς; Μήπως δημιουργήθηκε ζήτημα που σε παγίδεψε; Θα τη βρεις την άκρη, το άνοιγμα θα δοθεί από ένα ενδιάμεσο πρόσωπο και θα καταφέρεις να δραπετεύσεις από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ταύρε ετοιμάσου, καταφθάνει η απόλυτη αλήθεια. Ίσως να σου αρέσει, ίσως να μη σου αρέσει, πάντως μέσα στην εβδομάδα θα καταλάβεις αν η πρώην σχέση σου στηριζόταν στην αγάπη ή στο ψέμα. Θα βγεις από την αυταπάτη, θα συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς συμβαίνει και θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις.

Νέα γνωριμία: Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα. Κατακούτελα θα χτυπηθείς, θα αλλάξεις στάση ζωής, θα αναποδογυρίσουν τα δεδομένα σου. Πρόσεχε, αν δεν έχεις τελειώσει οριστικά με την προηγούμενη σχέση σου θα δημιουργηθούν καταστάσεις που θα σε παγιδέψουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις, για να μπορέσεις να απολαύσεις χωρίς προβληματισμούς.

Σχέση – Γάμος: Απρόοπτο γεγονός θα σε βάλει σε σκέψεις, θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν το ταίρι σου σε αγαπάει ή αν μένει μαζί σου για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη του νήματος, θα ξεσκεπαστούν σκοτεινές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Ηλιόλουστη θα είναι η εβδομάδα σου, φίλε μου Δίδυμε. Χαρά θα σου δώσει η ξαφνική εμφάνιση προσώπου που σου είναι αδύνατον να το βγάλεις από τη σκέψη. Περασμένα ξεχασμένα θα πεις, ύστερα από την εξομολόγηση που θα σου κάνει. Θα εστιάσεις στα αισθήματα και όχι στα παλιά λάθη, θα δώσεις ευκαιρία επανένωσης και δε θα απογοητευτείς.

Νέα γνωριμία: Εντυπωσιακό και λαμπερό θα βρεις το πρόσωπο που οι συγκυρίες θα σας φέρουν αντικριστά. Οικεία και πρόσχαρη θα είναι η συμπεριφορά του, αμέσως θα πιάσετε την κουβέντα και πολύ γρήγορα θα γυρίσετε τα τυπικά λόγια σε μια άκρως προσωπική συζήτηση. Αυτό το άτομο θα γίνει το ταίρι σου, αρκεί να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά.

Σχέση – Γάμος: Ένα γεγονός θα ξεσκεπαστεί και τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά και ηθική ικανοποίηση. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου είχε φρακάρει και δεν μπορούσε να εξελιχτεί, τώρα θα λυθούν οι κόμποι, ξεκινά για σένα περίοδος σταθερότητας, δέσμευσης, ίσως και επισημοποίησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Ταιριάζετε και αγαπιέστε με το πρώην ταίρι σου, αυτό το γνωρίζετε και οι δυο σας πολύ καλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσετε του θυμούς και τους εγωισμούς να χαραμίσουν την αγάπη σας. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, δε θα έχει σημασία από ποιον θα γίνει το πρώτο βήμα, σημασία θα έχει αποκλειστικά και μόνο η κατάληξη.

Νέα γνωριμία: Θα σου χαμογελάσει η τύχη, φίλε μου Καρκίνε, και από εκεί και πέρα η γοητεία σου θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Ξαφνικά και απρόοπτα θα δεις μπροστά σου το πρόσωπο, που αμέσως θα το ερωτευτείς. Κεραυνοβόλο θα είναι το χτύπημα, η έλξη δε θα σου αφήσει περιθώρια σκέψης. Εσείς οι δύο, πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού θέρμης ερωτικής κατάληξης.

Σχέση – Γάμος: Την απόλυτη ένωση θα ζήσεις εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, τα συμβάντα δε θα φέρουν καμία κακοτυχία, η εβδομάδα σου θα κυλήσει ευχάριστα και ιδιαιτέρως ερωτικά. Θα διανύσεις περίοδο εμπιστοσύνης, αγάπης και εντόνου ερωτισμού.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Κάτι θα παρανοήσεις, φίλε μου Λέοντα, πρόσεξε να μην αφήσεις ανεξέλεγκτα τα όρια της καχυποψίας σου. Περίεργες πληροφορίες θα λάβεις για το πρώην ταίρι σου, ωστόσο θα υπάρχει ο κίνδυνος να τις ερμηνεύσεις με λάθος τρόπο. Σου δίνω τη συμβουλή να πιστεύεις μόνο στα μάτια σου, να εμπιστεύεσαι μόνο τα αφτιά σου.

Νέα γνωριμία: Τα κομπλιμέντα που θα ακούσεις από ένα καινούργιο και γοητευτικό πρόσωπο, ναι μεν θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση, όμως θα αληθεύουν; Θα ανταποκρίνονται στην απόλυτη πραγματικότητα ή θα είναι λόγια σκόπιμα; Το νου σου να μην σε τουμπάρουν τα λόγια τα παχιά και παγιδευτείς σε λάθος εξιδανικεύσεις.

Σχέση – Γάμος: Μη στηριχτείς στα επιφανειακά γεγονότα θα καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα, που θα είναι τελείως αβάσιμα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με ανεκτικότητα και όχι με κάθετη αυστηρότητα, η κρίση σου στην παρούσα φάση θα είναι άστοχη και λανθασμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Φαεινή ιδέα ή αφορμή θα σε οδηγήσει στη σωστή προσέγγιση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου φανερωθεί ο τρόπος για να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου. Απρόοπτο συμβάν θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο, θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στη ζωή του προσώπου που αγαπάς.

Νέα γνωριμία: Σε παροτρύνω να το ακολουθήσεις πιστά το καινούργιο πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί ερωτικά. Θα είναι το τυχερό σου αστέρι που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, θα σου φέρει ευτυχισμένη κατάληξη. Η γνωριμία που θα κάνεις δε θα είναι καθόλου ανούσια ή περαστική, αντιθέτως θα είναι ουσιαστική, θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα σου αναλογεί.

Σχέση – Γάμος: Αυτό που θα συμβεί το περιμένεις πολύ καιρό, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, θα εκπλαγείτε. Ανακτάτε δυνάμεις, επανέρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, ευχάριστο γεγονός θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Συνεχίζετε μαζί και ενωμένοι, ξεκινάτε νέα σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση: Δε θα κάνεις καμία απολύτως κίνηση για να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, θα χρειαστείς ένα διάλειμμα, μια παύση διαρκείας. Μέσα στην εβδομάδα δε θα υπάρξει καμία σημαντική εξέλιξη, με τη στάση που θα κρατήσεις δε θα αφήσεις περιθώρια αλλαγών. Θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Νέα γνωριμία: Υπάρχει ένα πρόσωπο που ψάχνει εδώ και καιρό την αφορμή ή τη δίοδο για να μπορέσει να σε πλησιάσει ερωτικά, αλλά για άλλη μια φορά θα βρει τη στάση σου απόμακρη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σε γυροφέρνει συχνά πυκνά, ωστόσο δε θα καταφέρει, για την ώρα τουλάχιστον, να σου εκδηλωθεί.

Σχέση – Γάμος: Ούτε εντάσεις θα θελήσεις, ούτε αλλαγές, ούτε ξεσπάσματα. Αυτό που θα θελήσεις μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είναι ηρεμία και απόσταση από οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει ή να σε προβληματίσει. Στο ταίρι σου δε θα δώσεις το περιθώριο για συζητήσεις περί μελλοντικών εξελίξεων, η συμπεριφορά σου θα είναι αποστασιοποιημένη, ίσως και κάπως αδιάφορη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Σκορπιέ, τη θέλεις την επανασύνδεση ή τελικά άλλαξες γνώμη; Αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, μέσα στην εβδομάδα ναι μεν θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, όμως δε θα αφήσεις δίοδο επανένωσης. Τα λόγια σου θα είναι αιχμηρά, θα δώσεις την εντύπωση πως θέλεις να το τερματίσεις και όχι να το συνεχίσεις.

Νέα γνωριμία: Θα ερωτευτείς και θα αγαπήσεις σε μεγάλο βαθμό, θα παθιαστείς και θα κυνηγήσεις. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα θελήσεις από την αρχή να το βάλεις στη ζωή σου, από την πρώτη σας συνομιλία θα νιώσεις την ανάγκη να εισχωρήσεις στην ερωτική του καθημερινότητα. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τα μυαλά σου, θα ενδυναμώσει το χαρακτήρα σου.

Σχέση – Γάμος: Μια θα θέλεις εκείνο, μια θα θέλεις το εντελώς αντίθετο, κάπου θα χαθεί το μέτρο και ο έλεγχος. Θα απαυδήσει το ταίρι σου, δε θα ξέρει πώς να σου συμπεριφερθεί, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υποβολές. Σταθεροποιήσου σε μια συγκεκριμένη οπτική γωνία, προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που δε σε ικανοποιεί, για να μπορέσεις να το αλλάξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Αποκαλύψεις καταφθάνουν τολμηρέ μου Τοξότη. Με αυτά που θα ακούσεις, θα αλλάξεις τακτική, ενδεχομένως να αλλάξεις και πλεύση. Ίσως να μην θέλεις πια να κυνηγήσεις το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Με αυτά που θα συνειδητοποιήσεις θα αποτραβηχτείς, είναι πολύ πιθανό να εφαρμόσεις τη ρήση ‘‘όσα πάνε όσα έρθουν’’.

Νέα γνωριμία: Μήπως υποψιάζεσαι πως ένα συγκεκριμένο άτομο δε σε βλέπει μόνο φιλικά αλλά κρύβει ερωτικό ενδιαφέρον; Μέσα θα πέσεις, η αντίληψη σου θα είναι απολύτως σωστή. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα σε πλησιάσει, θα τα ρίξει τα ερωτικά του υπονοούμενα, έμμεσα ή άμεσα θα σου δείξει πως επιθυμεί μαζί σου σταθερή ερωτική σχέση. Η εξέλιξη θα είναι ανάλογη με τις αποφάσεις σου.

Σχέση – Γάμος: Μήπως κάτι σε βασανίζει; Κάτι σε τρώει και ψάχνεις αποδείξεις; Μπροστά σου θα εμφανιστούν και οι ενδείξεις και οι αποδείξεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα είσαι πλέον σε θέση να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει, θα χειριστείς την κατάσταση με τρόπο εύστοχο και επιτυχημένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Αιγόκερε, η τύχη θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου. Ένα απρόοπτο συμβάν θα αποτελέσει αφετηρία επαφών που θα γίνουν συχνές και καθημερνές. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και η πρώτη σας συνομιλία θα φέρει οριστική κατάληξη. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία: Από μια φιλική πρόταση θα ξεκινήσουν όλα. Θα βρεθείς σε καινούργιο χώρο και μέσα σε γνωστό φιλικό κύκλο θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα γίνει τελικά το ταίρι σου. Από την αρχή θα αναπτυχτεί μεταξύ σας οικειότητα και έλξη, τηλεφωνήματα και προσωπικές συναντήσεις θα έχουν κατάληξη μοιραίας σχέσης!

Σχέση – Γάμος: Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Δεν αποκλείεται να ακουστεί δεσμευτική πρόταση, το σίγουρο είναι πως φεύγουν τα εμπόδια, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Πρώην ταίρι σου θα στρέψει την καρδιά του προς το άτομο σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει η αιτία για να συγχωρέσει λάθη, εσύ θα γίνεις η βασική σκέψη και επιθυμία του. Κάτι θα καταλάβει, κάτι θα συνειδητοποιήσει, πάντως το θέμα είναι πως θα σου τηλεφωνήσει με στόχο την επανένωση.

Νέα γνωριμία: Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει, θα εντυπωσιαστεί και θα θελήσει να εισχωρήσει στην ερωτική σου ζωή. Στόχο θα έχει να σε κατακτήσει, να κερδίσει τη σκέψη και την καρδιά σου. Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα βάλει όλα του τα δυνατά για να μπορέσει να καθιερωθεί δίπλα σου, θα σου ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Θα τον βρεις το τρόπο και τη σωστή τακτική, θα καταφέρεις να καλμάρεις το ταίρι σου και να το φέρεις στα νερά σου. Από την μια η ερωτική σου αύρα, από την άλλη η καπατσοσύνη σου, με μαγικό τρόπο θα τα γυρίσεις όλα υπέρ σου. Περνάς σε στάδιο ηρεμίας, ερωτισμού και σταθερότητας. 

ΙΧΘEIΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση: Η καλή σου τύχη θα βάλει το χεράκι της και θα στρώσει την κατάσταση, θα κόψει και ράψει συγκυρίες και γεγονότα, με αποτέλεσμα εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς να βρεθείτε αντικριστά ανταλλάσσοντας λόγια αγάπης. Θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, η έλξη και ο έρωτας σας θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια.

Νέα γνωριμία: Όλος ο κόσμος θα κινηθεί, για να καταφέρεις να βρεις το μόνιμο σου ταίρι. Συμπαντικά γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένο χώρο που εκεί θα γνωρίσεις τη μεγαλύτερη σου αγάπη. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα κυριαρχήσει στη ζωή σου, θα αποτελέσει συντροφικό ερωτικό ταίρι μελλοντικής πορείας.

Σχέση – Γάμος: Αυτό που θέλεις, θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Μια μεγάλη σου ευχή θα υλοποιηθεί, θα χαρείς και θα ευτυχίσεις. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για θέμα γάμου, αν περιμένεις κάποια απάντηση θα είναι θετική. Μέσα στην εβδομάδα ένα ευχάριστο συμβάν θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα νιώσεις την ανάγκη να το γνωστοποιήσεις. 

 

Πηγή: http://www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ