Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Αντρέα Μπάρκουλη

24 Αυγούστου 2016

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης με την καλλιτεχνική του πορεία άφησε ανεξίτηλο σημάδι στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας. Φίλοι, συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος αποχαιρετούν με το δικό τους τρόπο τον μεγάλο ηθοποιό μέσω των social media. Αποχαιρετούν με λόγια αγάπης ένα σημαντικό κεφάλαιο που γύρισε και την τελευταία του σελίδα. 

Η Ζωή Λάσκαρη, έγραψε λόγια τρυφερά για τον φίλο της, στο Facebook: «Αντρέα, δεν έχω λόγια...Δεν θέλω να σου πω για το μεγάλο σου ταλέντο. Ο κόσμος ξέρει.Θέλω μόνο να σου πω, έτσι για αντίο, πως υπήρξες το καλύτερο παιδί του ελληνικού κινηματογράφου. Αυτή τη σπάνια καλοσύνη σου που φωταγωγεί ακόμα τη ζωή μου την κρατάω σαν μονάκριβο φυλαχτό. Σε αποχαιρετώ αγαπημένε μου».Με τον σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη τον συνέδεε φιλία ετών, την οποία είχαν επισφραγίσει με κουμπαριά. Ο Κώστας Φέρρης θέλησε ν’ αποχαιρετήσει τον «δικό» του Ανδρέα μέσω facebook γράφοντας: «Αντίο φίλε, κουμπάρε, τρυφερέ, αγαπημένε, άμυαλε... Καλό σου ταξίδι, μακρυά από τις κακίες των ανθρώπων. Θα σ' έχω για πάντα στην καρδιά μου».
Με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο, ο Νίκος Μαστοράκης, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο Νίκος Μαστοράκης, μίλησε για τις νεανικές αταξίες τους, αποκάλυψε πως τα κορίτσια τους μπέρδευαν και ζητούσαν από εκείνον αυτόγραφο, νομίζοντας πως είναι ο Ανδρέας, αλλά και για το παράπονο του Ανδρέα Μπάρκουλη... για τα μαλλιά του: «αχ Θεε, τι αδικος εισαι, μου εδωσες μαλλι αρκουδας σ' ολο μου το κορμι, και οχι εκει που επρεπε...».

Διάβασε το αντίο του Νίκου στον φίλο του Αντρίκο και δείτε τη φωτογραφία από τα νεανικά τους χρόνια.Η ηθοποιός, Καίτη Φίνου, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο twitter.

H κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης στις 5.30 μμ.

Πηγή: protothema.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ