Ξεσπά για την κηδεία του Μπάρκουλη η κόρη του

24 Αυγούστου 2016

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 23 Αυγούστου και ώρα 14.00 στο νοσοκομείο της Αγίας Όλγα, όπου νοσηλευόταν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια.

Για την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη που πρόκειται να τελεσθεί την Πέμπτη στις 17.30 στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης μίλησε η κόρη του, ξεσπώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα freddo. Η ίδια κατήγγειλε πως η κηδεία του εμβληματικού ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου δε θα γίνει δημοσία δαπάνη – όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις – αλλά με χρήματα στενής φίλης της συζύγου του, Μαίρης Μπάρκουλη.

«Είναι ντροπή. Μόνο αυτό έχω να  πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε. Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαίρης και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μια γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!», δήλωσε η κόρη του.

Πηγή: peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας