Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Πώς γιόρτασαν τα 6 χρόνια γάμου (εικόνες)

26 Αυγούστου 2016

Σε ένα ερημικό εξωκλήσι της Πεντέλης γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους ο Νικόλαος και ο Τατιάνα Μπλάτνικ, που συμπλήρωσαν έξι χρόνια ως παντρεμένοι.

«Πρωί πρωί πήγαμε να ανάψουμε ένα κερί για να γιορτάσουμε τα έξι χρόνια γάμου», έγραψε η Τατιάνα, την Πέμπτη, στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία τους μπροστά από το εκκλησάκι.

τατιαναεπετειος.jpg

Ο Νικόλας και η Τατιάνα έγιναν ανδρόγυνο στις 25 Αυγούστου του 2010, στις Σπέτσες, με έναν παραμυθένιο γάμο, στην ιστορική μονή του Αγίου Νικολάου, που είχε άμαξες, άλογα, βασιλιάδες και βασίλισσες.

kddkhqinzx4c759f9ab4bec.jpg

Ο γαμπρός έφτασε δια θαλάσσης, από το Πόρτο Χέλι, με το σκάφος της οικογένειας, ενώ τη νύφη μετέφερε μία ανθοστολισμένη άμαξα.

D3X_4873a.jpg

Εκτός από συγγενείς, στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν μέλη βασιλικών οικογενειών από διάφορες χώρες της Ευρώπης και φίλοι από το ελληνικό και ξένο τζετ σετ.

Wedding+Prince+Nikolaos+Miss+Tatiana+Blatnik+FsERmK93_Uxx.jpg

Η εκκλησία είχε στολιστεί εξωτερικά με άνθη, φρούτα και κλαδιά θάμνων της ελληνικής γης και δύο μεγάλες ελληνικές σημαίες στην είσοδο, ενώ ακολούθησε δεξίωση στην Κουζουλού Σπετσών.

Royial-Weddings-18.jpg

Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Ύδρας, με κουμπάρους τα αδέρφια του Νικόλαου, Παύλο και Φίλιππο, τατρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο και τον παιδικό φίλο του γαμπρού, Νάσος Θανόπουλος.

img_9193.medium.jpg

Πηγή: star.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ