Σαλάτα µε πεπόνι, προσούτο και γραβιέρα!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>2 φλ. μικρά τρυφερά φύλλα σπανάκι</span></li>
<li><span>1 πράσινη σαλάτα</span></li>
<li><span>1 ματσάκι ρόκα</span></li>
<li><span>4 λιαστές ντομάτες</span></li>
<li><span>4 φέτες πεπόνι (κομμένο σε τρίγωνα)</span></li>
<li><span>4 φέτες προσούτο Καρπενησίου</span></li>
<li><span>1/2 φλ. φλούδες πικάντικη γραβιέρα</span></li>
<li><span>1/2 φλ. φιλέ αμυγδάλου</span></li>
<li>
<h5 class="recipe-ingredients-subtitle">Για τη σος</h5>
</li>
<li><span>1/3 φλ. ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>3 κ.σ. μπαλσάμικο</span></li>
<li><span>2 λιαστές ντομάτες</span></li>
<li><span>1/2 κ.γλ. μέλι</span></li>
<li><span>1 πρέζα αλάτι</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Αραδιάζουμε το προσούτο σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα και το ψήνουμε για 15΄ στους 200<span>ο</span>C, να γίνει τραγανό. Το αφήνουμε να κρυώσει. Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά όλα τα λαχανικά. Τα στήνουμε σε ανοιχτή πιατέλα. Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες και τις προσθέτουμε.</p>
<p>Στρώνουμε το πεπόνι γύρω γύρω. Ψιλοκόβουμε το τραγανό προσούτο πάνω από τη σαλάτα. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τις φλούδες γραβιέρας. Τοποθετούμε τα υλικά για τη σoς στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. (Θα γίνει σαν κρέμα). Περιχύνουμε τη σαλάτα.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα