Άμπερ Χερντ: Απάτησε τον Τζόνι Ντεπ; Τα email του δισεκατομμυριούχου

26 Αυγούστου 2016

Ξανά στα φώτα της δημοσιότητας έρχεται το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, καθώς η νεαρή ηθοποιός φέρεται να «τραβιέται» εδώ και περίπου ένα χρόνο με δισεκατομμυριούχο, με τον οποίο την απαθανάτισαν πρόσφατα!

O γάμος των δύο ηθοποιών έληξε και επίσημα πριν από λίγες μέρες, με το δικαστήριο να ορίζει το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση στην Άμπερ, η οποία κατηγόρησε τον Τζόνι για ενδοοικογενειακή βία. Η ίδια, πάντως, δώρισε τα χρήματα σε νοσοκομείο για παιδιά και ίδρυμα για της κακοποιημένες γυναίκες.

190816094521_1499.jpg

Κι ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν, μία νέα αποκάλυψη φουντώνει ξανά το παρασκήνιο: σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ «πολιορκούσε» την Άμπερ από το 2013, ενώ τον περασμένο χρόνο ζήτησε από κοινό τους φίλο να μεσολαβήσει για να γνωριστούν!

Μάλιστα, υπάρχουν e-mails του Μασκ προς τον κοινό τους φίλο, στον οποίο αναφέρει πως θέλει οπωσδήποτε να γνωρίσει την ηθοποιό, παρά το ότι γνωρίζει πως είναι σε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ!

collage7.jpg
(Φώτο από την έξοδο της ηθοποιού με τον δισεκατομμυριούχο)


Στις αρχές του μήνα, η Άμπερ και ο Έλον, o οποίος πήρε διαζύγιο τον περασμένο Μάρτιο, απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από club του Λονδίνου, με τις φήμες να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτή να μην ήταν η πρώτη τους έξοδος και η ηθοποιός να είχε απατήσει τον πάλαι ποτέ σύζυγό της, σηματοδοτώντας, έτσι, την αρχή του τέλους.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ