Κ. Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να πάω στην ΔΕΘ και να κοροϊδέψω τους Έλληνες

26 Αυγούστου 2016

«Εγώ δεν πρόκειται να πάω στην ΔΕΘ και να κοροϊδέψω τους Έλληνες όπως έκανε ο Τσίπρας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «ο κ. Τσίπρας πριν από δύο χρόνια παρουσίασε μία εικονική πραγματικότητα ικανοποιώντας κάθε αίτημα κάθε κοινωνικής ομάδας, δεν έχουμε αυτήν τη δυνατότητα σήμερα και δεν πρόκειται εγώ να πέσω σε αυτήν την παγίδα».

«Από την άλλη, μπορώ να περιγράψω με μεγάλη σαφήνεια έναν άλλο δρόμο αναπτυξιακό για τη χώρα. Ένα δρόμο ο οποίος θα δίνει έμφαση στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα, στις ιδιωτικές επενδύσεις ως πηγή πλούτου για τη χώρα και ως δυνατότητα δημιουργίας θέσεων απασχόλησης» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Ionian Channel.«Εμείς θα τις χτίσουμε αυτές τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες λέγοντας τους την αλήθεια και δίνοντας τους συγκεκριμένες λύσεις σε πραγματικά προβλήματα, υποσχόμενοι μόνο πράγματα τα οποία μπορούμε με βεβαιότητα να εφαρμόσουμε την επόμενη μέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση» τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ και κατέληξε λέγοντας ότι: 

«Θα εξακολουθούμε να ζητάμε εκλογές διότι πιστεύουμε ότι το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος απομάκρυνσης».


Πηγή: http://www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...